fbpx

Тетяна зважилася прийти на побачення наосліп. Згодом дівчина гірко пошкодувала про своє рішення

Два місяці тому Таня розлучилася зі своїм хлопцем. Перший місяць вона просто марила ним, їй було дуже важко. Постійно хотілося подзвонити або написати. Але вона розуміла, що ні до чого хорошого це не призведе.

Лише через місяць вона змогла взяти себе в руки. Знайшла цікаву роботу, стала проводити вечори з друзями і приділяти час собі і своїм хобі. Нарешті вона відчула, що життя триває …

Проте жіноча цікавість іноді бере гору над логікою і обіцянками, даними самій собі. Ось і Таня не втрималася: одного разу зайшла на сторінку свого колишнього в соціальній мережі. І що ж вона там побачила? З моменту розставання пройшло зовсім мало часу, а у нього вже нова пасія!

І Таня вирішила що не може не відповісти на таку поведінку. Тоді їй здавалося, що це правильно. Саме заради цього вона вирішила терміново знайти хлопця і повідомити всьому світу про своє щастя. Обов’язковою частиною плану була реакція колишнього: він неодмінно повинен картати себе і зрозуміти, як же неправильно він вчинив.

Таня з головою поринула в нове для себе середовище інтернет-спілкування. Вона зареєструвалася на декількох сайтах знайомств і була налаштована рішуче. Пройшов тиждень. Крім листувань нічого цікавого в Таниному житті не відбувалося. Все було якось просто, без вогника.

І раптом один колега дізнався, що вона частенько відвідує подібні сайти. Він просто не давав Тані проходу, на всі лади розхвалюючи ідеального, як він запевняв, нареченого – власного брата: спортсмен, не палить, не п’є, добре вихований і теж в активному пошуку.

Але Таню насторожив той факт, що вона не змогла його знайти ні в одній соцмережі, а на побачення наосліп йти було страшнувато. Виявилося, вона побоювалася не дарма.

Таня погодилася на зустріч. Вона прийшла в ресторан, де прочекала кавалера півгодини.

З перших же секунд вона зрозуміла, що колега сильно перебільшував, розповідаючи про свого чудового брата. На ділі він виявився похмурим мовчуном, який ніяк не намагався завести приємну бесіду. На спроби дівчини зав’язати розмову відповідав коротко і без особливого ентузіазму.

Але пройшло трохи часу, і Таня пошкодувала про те, що він все-таки розговорився. Він замовив бургер, встигнувши вилаяти за неспішність офіціанта, поскаржився на ціни в меню, негативно висловився про інтер’єр.

А після почав розпитувати Таню про її роботу. Прямим текстом попросив замовити за нього слівце перед начальством і допомогти влаштуватися на хорошу посаду. Поскаржився, що вже два роки сидить без роботи, тому потребує допомоги.

Вишенькою на торті стало його прохання позичити гроші на те, щоб заплатити за бургер. Те, що їй доведеться платити за себе, Таня зрозуміла давно, але виявилося, що довелося і кавалера пригощати.

Незважаючи на такий “чудовий вечір” додому дівчина йшла з легким серцем. Вона вирішила відпустити ситуацію і просто жити далі – в своє задоволення, нікому нічого не доводячи і ні за ким не ганяючись.

You cannot copy content of this page