fbpx

Топ-5 наймодніших джинсів цього сезону

Цього року в сфері деніму багато нового. Вузькі джинси вже давно стали нормою, тому все, що відрізняється від цього стандарту, здається свіжим і несподіваним. Серед основних трендів – прямі, розкльошені і обрізані моделі, а також “мамині” джинси. Пише Газета.ua

Модні деталі

Читайте також: Вони вже не модні: антитренди взуття у 2019 році

Що характеризує джинси цього сезону? По-перше, вони мають довжину 7/8. У 80-х і 90-х роках такі моделі вважалися вершиною несмаку, але сьогодні довжина трохи вище кісточок – найпоширеніший елемент крою. Це хороша новина, тому що джинси довжиною 7/8 личать абсолютно всім і візуально роблять ноги стрункішими.

Друга ознака модних джинсів – ґудзики замість блискавки. Вони мають бути перед очима, тому не намагайтеся заховати цю деталь під тунікою, сукнею-пуловером або довгою блузкою. Такі джинси варто або носити з коротким верхом, або заправляти в них сорочку чи пуловер.

Третій елемент, на який варто звернути увагу, – невеликі розрізи по боках внизу штанин. Якщо йдеться не про широкі джинси, моделі довжиною 7/8 або з обрізаними штанинами, є велика ймовірність, що вам доведеться мати справу з цією деталлю. Майже непомітні розрізи надають стрункості щиколоткам і дають можливість носити джинси практично з будь-яким взуттям, від чобіт і кросівок до еспадриль і сабо (які цього літа повертаються в моду).

Четверта деталь – широкий пояс, який зав’язується на талії. Це характерний елемент крою джинсів paperbag, популярних зараз нарівні з іншими моделями із завищеною тaлією. Цей тренд родом з 80-х, мабуть, є найвишуканішим варіантом джинсів з високою талією.

П’ята модна ознака – білий або світло-бежевий відтінок. З джинсами такого кольору потрібно бути обережнішіми: вони підкреслюють навіть найдрібніші недоліки фігури. Проте подібні моделі просто створені для літнього гардеробу. Світлі джинси добре поєднуються з еспадрильями або короткими ковбойськими чобітьми.

You cannot copy content of this page