fbpx

Вони вже не модні: антитренди взуття у 2019 році

Дизайнери у 2019 році працювали дуже старанно, зумівши відправити модне вчора взуття в утиль. Джерело

Якщо ви володарі такого взуття, доношуйте сміливо, а от іншим купувати його не варто, адже час цих пар пішов надовго.

Читайте також: Ваша кішка обожнює на вас спати. Ви щаслива людина, і ось чому

Чоботи на шпильці. І не тільки чоботи. Цієї весни в моді взуття на масивному каблуці, зі стійкою колодкою.

Ботфорти з замші. Складне поєднання цих чобіт з багатьма актуальними ансамблями весни 2019 призвело до того, що вони вийшли з моди. Не варто їх носити з сукнями та спідницями міді, з джинсами, з сукнями в обтяжку. Вони не підходять повним жінкам, не поєднуються з косухами, сукнями та кофтами з мереживами. У їх власниць частенько викликав подив, а з чим же їх носити. Все це призвело до виключення їх зі списку модного взуття.

Кросівки на високій танкетці. Не найзручніше і не найкрасивіше взуття йде зі списку трендового цілком очікувано. На зміну приходять звичайні кросівки. А ось танкетка не поспішає здавати позиції — вона ще залишається в літніх показах на босоніжках.

Чоботи-дутики і луноходи. Досить тепле взуття, яке в силу непередбачуваності української зими доводиться носити досить довго. Не робіть цього, це взуття давно не актуальне.

Балетки. Балетки очолюють антирейтинг взуття очима чоловіків. Поступово їх популярність і у дівчат сходить нанівець.

Класичні човники. Класичне взуття рідко здає свої позиції, але це не той випадок. Стилісти все рідше використовують їх на своїх показах, віддаючи перевагу більш сучасним моделям, і це попри суперпоєднання їх з різними стилями в одязі.

Сліпони. Вони ще залишаються — для підлітків, природи або дачі, в інших випадках зручне взуття перестає бути актуальним.

You cannot copy content of this page