fbpx

Три дні я провела мов у тумані не бажаючи нікого чути і бачити. Але потім я вирішила все ж поговорити з чоловіком. Ще біля хвіртки мене зустріла свекруха, почала кропити мене святою водою і голосно на всю вулицю розповідати, що їздила до ворожки і та сказала що я таки знаюсь з темними силами

Останнім часом все моє життя пішло під укіс. І все завдяки моїй свекрусі. Вона не злюбила мене з нашої першої зустрічі. Їй дуже не сподобався колір мого волосся (я брюнетка) і, уявіть собі, прямо при мені вона сказала, що всі брюнетки водяться з нечистим. І, повірте мені, це було сказано не в жарт. Я ледь дар мови не втратила, але зважаючи на свій юний вік не змогла поставити її на місце.

На моє щастя, перші роки шлюбу ми жили на відстані від матінки мого чоловіка. У нас обох була хороша робота, і ми могли собі дозволити знімне житло в хорошому районі. Але потім події стали розвиватися зі швидкістю світла: мою фірму розформували, чоловікові у спадок дістався будинок від тітки і ось ми вже живемо недалеко від моєї свекрухи.

Почалося все з того, що у нашої сусідки хтось поскладав всіх курей. Хто живе в селі, той знає, що то або лисиця, або тхір, або ласиця. З подачі моєї свекрухи всі заговорили про те, що це витівки якоїсь дамочки, що знається на чарах. У розмовах із сусідами я лиш сміялась із тих домислів, а даремно. Дуже скоро у тому, що в когось щось ішло не так, стали підозрювати мене.

А все тому, що у мене добре розвинена інтуїція. Я просто попередила чоловіка, щоб не їхав на рибалку, адже лід на річці скоро зійде, але він не послухав. Тоді ледь не трапилося непоправного, а в селищі почали шепотітися, що я знаюсь з нечистою силою. І всі мої доводи були марними. Адже це ж логічно, що на вулиці потепління і розумній людині не варто лізти на лід посеред річки.

І я знаю, що це свекруха підживлює ці чутки. Тепер вона ходить до церкви без нас, публічно показуючи, що цурається мене. Зі мною перестали спілкуватися сусіди, знайомі уникають. Я себе відчуваю заручницею якогось середньовіччя. Хтось може сказати, що потрібно просто не звертати уваги на таких людей, але, повірте, це неможливо.

Але негаразди не ходять одні. Нещодавно я ще й чоловіка втратила. Весь цей час він був на моєму боці і тільки посміювався над вигадками своєї матері. Але от увечері я почула якийсь лемент за дверима. Свекруха привела сусідку у якої на подвір’ї знайшлось старе пташине гніздо. Може кіт приніс, чи вітром з дерева здуло, але вони вирішили, що то я щось зробила і прийшли з’ясовувати стосунки. Я була злегка на взводі від усього того і чесно кажучи трохи таки налякалась. Почала відступати від дверей до вікна, наступила на штору, зачепилась і аби втриматись – потягла її на себе. Карниз впав і треба ж таке, якраз свекрусі по руці. Що тут почалось. Обидві жінки вирішили, що я навмисне так. Тут із кімнати вийшов чоловік і йому була озвучена версія де я навмисне те зробила його матері. Дивно, але він не став на мій бік. Наговорив мені купу усього і зібравши речі пішов до батьків.

Три дні я проридала не бажаючи нікого чути і бачити. Але потім я вирішила все ж поговорити з чоловіком. Ще біля хвіртки мене зустріла свекруха, почала кропити мене святою водою і голосно на всю вулицю розповідати, що їздила до ворожки і та сказала що я таки знаюсь з темними силами. Я не знаю, чи дійсно вона вважає мене чаклункою або просто намагається таким способом розлучити нас з коханим. Мені вже сил немає: мене цураються оточуючі і навіть мій чоловік пішов від мене. Як мені вибратися з цієї ситуації? Допоможіть хоча б порадою.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page