fbpx

Це все сталося дуже спонтанно для нас і наших сімей, перед весіллям ми навіть не встигли познайомитися з батьками. Як виявилося пізніше, дуже навіть дарма

Я була студенткою останнього курсу, коли зустріла майбутнього чоловіка. Тоді я по вуха закохалася, він був старший за мене на два роки. Наші відносини розвивалися стрімко і буквально через півроку ми одружилися. У нас не було великого весілля, ми просто розписалися.

Це все сталося дуже спонтанно для нас і наших сімей, перед весіллям ми навіть не встигли познайомитися з батьками. Як виявилося пізніше, дуже навіть дарма. Моя свекруха просто бачити не могла мене за те, що я «забрала» у неї єдиного синочка. Вона щодня влаштовувала мені сцени при тому, що жили ми окремо в різних районах міста. І я не перебільшую! Вона або ж приїжджала з негативом або просто дзвонила і доводила мене до білої піни. Боже, вона кожен раз дорікала мені в усьому, в чому тільки можна було. Я ж намагалася не йти на провокації і завжди терпіла, не розповідала чоловікові.

Далі більше – вона опрацювала мого чоловіка, я не знаю, які вона приводила аргументи, але він просто на дух перестав переносити моїх батьків. До цього у них були чудові стосунки. Він завжди приїжджав до них на вихідні і допомагав в домашніх справах, з татом вони любили грати в карти.

Я якось не звикла до розбратів в сім’ї і намагалася помирити чоловіка з батьками, хоч і приводу для непорозумінь власне й не було. Але він відмовлявся. Коли я питала, в чому причина зміни його відносини, він просто мовчав або говорив, що нічого не змінилося. Немов я сліпа! Кожне свято, коли ми всі збираємося, проходить в тиші, тому як родичі чоловіка постійно незадоволені моєю присутністю. І це, на хвилиночку, в моєму ж будинку!

Відносини в родині дуже напружені. Ми з чоловіком практично не розмовляємо через постійні сцени і непорозуміння. Нещодавно, після двох років мовчання, мій чоловік все мені висловив, що і як він думає про моїх батьків. Виявилося, що причина різкої зміни ставлення до них дуже проста. Це було давно, коли у мене вдома були мої батьки і свекруха. Моїй мамі набридло слухати докори свекрухи в мою сторону, вона зробила їй зауваження, що свекруха сприйняла як особисту образу. Це і дало початок. Свекруха наговорила моєму чоловікові гидот, що мої батьки прямо брудом її обливали і він, звичайно ж, повірив їй. Як можна бути такою людиною і робити все на зло? Це ж твоя сім’я і твій син.

Я зараз просто в тупиковій ситуації, так як дуже люблю свого чоловіка і поважаю батьків. Моя сім’я – найважливіше для мене і я не можу просто дивитися, як вона руйнується. Нам вже пора думати про поповнення в родині, але як планувати дитини, коли всі одне одного терпіти не можуть? Що мені робити? Як знайти вихід із ситуації і помирити рідних? Зараз у мене абсолютно немає ідей, як вирішити цю ситуацію …

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page