fbpx

Ці знаки Зодіаку ніколи не бувають підлими, вони не вміють приховувати почуття. Їх можна “читати”, як відкриту книгу

Чужий негатив змушує задуматися про ситуацію, побачити недоліки і знайти сили розвиватися.

Людина не може постійно перебувати в гарному настрої, але ми розповімо про 4 знаки Зодіаку, яким складніше інших приховувати свої справжні почуття і ховатися за маскою. Джерело

Козеріг — реаліст

Козероги стримані, поводяться з гідністю, але коли стикаються з підлістю, несправедливістю і порушенням особистих кордонів, то стають потужним джерелом негативу. Негативне в людях і ситуаціях Козероги бачать завжди, але часто залишають свою думку при собі, навчені гірким досвідом того, що прямолінійність створює конфліктні ситуації.

Читайте також: Дата народження розповість скільки шлюбів буде у вашому житті

Козеріг частіше за інших знаків стикається з неприємностями, але довго не втрачає оптимізму. Коли негатив переповнить і вирветься назовні, то оточуючим здасться, що вони самі прожили непросту ситуацію Козерога.

Діва — неприємна правда

Для Дів важливий самоконтроль, але на шляху до нього їм доводиться боротися зі своєю тягою удосконалювати світ, навіть проти його волі. Діви налаштовані негативно, якщо їх плани порушені: навіть дрібниці виводять з рівноваги, змушуючи ділитися своїми думками з оточуючими.

Діви вважаються знаком, схильним до критики та аналітичного мислення.

Вони помічають позитивне в людях і цінують це, але негативні якості викликають обурення, яке складно контролювати. Тим з Дів, хто навчився не вихлюпувати негатив на близьких або підносити його в іронічній формі, живеться набагато простіше.

Скорпіон — прихований негатив

Всередині Скорпіона завжди складні, суперечливі думки і почуття. Навіть будучи другом Скорпіона, складно зрозуміти його до кінця. На поверхні це комунікабельні і доброзичливі люди, але за стабільністю ховається вулкан емоцій.

Іноді Скорпіон просто випромінює негатив, але частіше робить це приховано, передаючи свої почуття та емоції в колючих фразах. Скорпіони рідко відкрито вихлюпують претензії, частіше в юному віці, а пізніше постійно працюють над самоконтролем. Немає страшніше джерела негативу, ніж відчайдушний і розлючений Скорпіон.

Водолій — тимчасово тoксичний

Водолій — життєрадісний і живий знак, але дуже чутливий до зовнішніх подразників. Досить неприємного слова чи вчинку, навіть спрямованого на адресу іншої людини, щоб Водолій розлютився, переповнений почуттям несправедливості. Так само як Водолій заряджає оточуючих позитивом, так він і не може контролювати свою тoксичність і поганий настрій. Всі прояви їх почуттів щирі, тому навколишні так чутливі до випромінювання їм негативу.

Негатив не варто тримати в собі, але і вивалювати його на друзів і рідних величезними порціями небезпечно сварками. Стримувати себе допомагають захоплення, фізична активність.

You cannot copy content of this page