fbpx

Цього разу усміхнена і щаслива дружина насторожила Василя. Він якось склав до купи події і поставив питання прямо: – В тебе хтось є

Алла ніжилася в його теплих обіймах. Хотілося аби це тривало вічно – вони, сонце в мереживі штор і спокій. Це відчуття було ще примарливіше, ніж щастя. Скоро їм обом треба вертатися в свої сім’ї з дітьми і другими половинками.

Це почалося п’ять років назад. Алла приїхала на море, щоб малеча потішилася і набралася сили, а чоловік побувши кілька днів, мусив вертатися назад. Воно й на краще, бо менше сварок. Десять років спільного життя кого хочеш заставлять нудитися і сваритися. Вона хотіла чогось такого, чого не могла уявити, щось, що хотіла відчути. Саме відчути.

Олексій зустрівся їй на пляжі. Від такого чоловіка важко було відвести погляд – красивий, високий, усміхнений, тобто, абсолютна протилежність її Василю. Усміхнулися один одному, далі розговорилися. Виявилося, що вони з одного міста і він теж з родиною відпочиває. Жінка якраз при надії, тому спека її виснажує і він змушений бавитися в синіх хвилях сам. Тоді й все почалося.

Вона бачила його і весь світ занурювався в прірву. Був лише він і вона. Вона відчувала! Вона кохала! Як і він її. Він говорив, що любить, але поки з сім’ї йти не може, бо це буде дуже непорядно, і вона за це любила його ще більше. Бо мало того, що гарний та ще й порядний. Домовилися трохи почекати.

Ці п’ять років вона могла упевнено назвати найкращими в її житті. У неї було все, чого вона хотіла – родина і кохання. Так сталося, що в її випадку це окремо, але ж треба лише трохи почекати. Зустрічі з ним, були ніби святом. От цілий тиждень їж вівсянку, а на вихідні влаштовуєш бенкет в дорогому ресторані.

Чоловік ні про що не здогадувався. Він забезпечував родину, любив дітей і її. Для нього було щастям, що Алла перестала придиратися до його слів, жестів, звичок. Жінка стала просто чудова.

Все було чудово, але Алла ревнувала. Тим більше, що, виявилося Олексієва дружина знову при надії! Тоді вони розійшлися вперше. Як вона це пережила – не знає. Світ змеркся і стискувався, як в страшному фільмі. Чоловік возив її по оглядах, але всі показники були в нормі. Розбите серце ніхто не лікує, тим більше час.

Тоді вона зустріла його в подарунковому магазині. Було видно, що йому теж важко і вони почали знову з новою новою силою. Світ знову був прекрасним! Треба ще трішечки почекати, бо не може він кинути дружину з маленькими дітками. Просто почекати треба трішечки довше, ніж вони планували.

Проте, цього разу усміхнена і щаслива дружина насторожила Василя. Він якось склав до купи події і поставив питання прямо:

– В тебе хтось є?

– Так, – з полегкістю зізналася Алла.

Як же легко стало на душі! Вона примусила себе чекати в затхлій хаті поруч з нелюбим чоловіком, а можна ж просто піти від нього. І це буде сигналом для Олексія. Сигналом її великого кохання.

Процес розлучення вона згадувати не хоче, бо її нелюбий чоловік виявився неабияким скнарою. Він не мав широти серця Олексія і його порядності, тому воював за меблі, квартиру і машину як базарна торговка. Мало того, він вирішив оформити повну опіку над дітьми і попереду її чекало відстояти своє право бути з ними.

Вона переїхала до мами з татом і стала жити в чеканні. Час від часу вона зустрічається з Олексієм. Проте, він чомусь завжди хоче посваритися. Чомусь говорить про її настирливість щодо його розлучення. Якщо вона й заводить про таке розмову, то тому, що вони це обговорювали. Але він якось про це забуває. Проте, вона кохає і буде терпляче чекати.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page