fbpx

Тут мені 15 років. Я фарбуюся, як єнот, важу 55 кг: Маша Єфросиніна показала, якою була в 15 років(фото)

Зірка поділилася історією зі студентських часів. На своїй сторінці в Інстаграм екс-учасниця Танців з зірками Маша Єфросиніна поділилася із шанувальниками архівним знімком, пише 1+1.

На чорно-білій світлині Маші 15 років. Зірка доповнила фото чуттєвим коментарем, пригадуючи свої студентські роки. Крім того, ведуча привітала усіх із днем дівчат.

«Тут мені 15 років. Я фарбуюся, як єнот, важу 55 кг; закохана в найкрасивішого хлопчика в школі; виконую соло в самодіяльних постановках; у мене з усіх предметів «відмінно», і рятує від загальної ганьби тільки «незадовільно» з поведінки… Загалом, все супер у мене тут!

І ось тут я ще не знаю, що через якихось три роки буду лежати в київській лікарні з перспективою опepaції і вагою 76 кг. І з надією, що мене провідає хоч хтось із моїх студентських приятелів. А всередині буде задушливе відчуття, що я повна ні кому не потрібна нiкчема… Поруч, як завжди, тільки мама! Моя кохана, ніжна матуся… Вона промовляє: «Донечко, настав час визнати, столиця не для тебе! Не виживеш ти тут, це жоpстокий і складний світ, особливо для провінціалки! Поїхали додому, в Сімферополі тебе візьмуть до будь-якого ВНЗ, та й ми завжди поруч».

І я здаюся.

Залишається довчитися декілька місяців до кінця другого курсу, скласти іспит і переводитися з університету ім. Шевченка в кримський універ. Рішення прийнято.

Буквально за місяць до закінчення навчання, у холі жовтого корпусу мені попадається на очі оголошення про набір на конкурс «Міс Університет». Промовчу про те, що я ніколи не брала участь в конкурсах, скажу лише, що моє відображення у дзеркалі одразу ж закричало: «Мань, де ти і де міс університет взагалі? Відкрий очі!».

Таким чином, я вирішила взяти участь – все одно друзів немає, особистого життя нуль! Що я втрачаю? Ну хіба що залишки самооцінки:) Я пcиханула і пішла! Конкурс я виграла, хоча в той рік я домоглася навіть скасування виходу в бiкiні – до такої міри згaньбитися я вже не могла собі дозволити:)

Читайте також: Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна прокоментувала участь Марченко у “Танцях з зірками”

На тому конкурсі я знайомлюся з Валерією, помічником режисера! І вона пропонує мені підробіток адміністратором на Першому національному каналі в програмі «Щасливий дзвінок». Адміністратором я не попрацювала ні дня – мене відразу назначили співведучою Юри Горбунова і Олі Бурої… Ну, а далі ви все знаєте:)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Здесь мне 15 лет. Я крашусь,как енот, вешу 55 кг.; влюблена в самого красивого мальчика в школе; солирую в самодеятельных постановках; у меня по всем предметам «отлично», и спасает от всеобщего позора только «неуд» по поведению… В общем, всё зашибись у меня тут! И вот здесь я ещё не знаю, что через каких-то три года буду лежать в киевской больнице с перспективой операции и весом 76 кг. И с надеждой, что меня проведает хоть кто-то из моих студенческих приятелей . А внутри будет удушливое ощущение, что я полное ни кому не нужное ничтожество… Рядом, как всегда, только мама! Моя любимая, нежная мамочка… Она произносит: «Доченька, ну, пора признать, столица не для тебя! Не выживешь ты здесь, это жестокий и сложный мир, особенно для провинциалок! Поехали домой, в Симферополе тебя возьмут в любой ВУЗ, да и мы всегда рядом» И я сдаюсь. Остаётся доучиться несколько месяцев до конца второго курса , сдать экзамен и переводиться из университета им.Шевченко в крымский универ. Решение принято. Буквально за месяц до окончания учёбы, в холле желтого корпуса мне попадается на глаза объявление о наборе на конкурс «Мисс Университет». Промолчу о том, что я никогда не принимала участие в конкурсах, скажу лишь, что мое отражение в зеркале тут же закричало: «Мань, где ты и где мисс университет вообще? Глазёны-то раскрой!» Так я решила поучаствовать- все равно друзей нет, личной жизни ноль! Что я теряю? Ну разве что остатки самооценки:) Психанула, и пошла! Конкурс я выиграла, хотя в тот год я добилась даже отмены выхода в бикини – до такой степени опозориться я уже не могла себе позволить:)На том конкурсе я знакомлюсь с Валерией, помощником режиссера! И она предлагает мне подработку администратором на первом национальном Канале в программе «Счастливый Звонок». Администратором я не поработала ни дня- меня сразу поставили соведущей к Юре Горбунову и Оле Бурой .. Ну, а дальше вы все знаете:) Сегодня Международный День Девочек! И я хочу, чтобы каждая девочка и ее мама, читая мою историю, всегда помнила, что можно сдаться , а можно сделать что-то неожиданное для себя, и тем самым лихо поменять сценарий жизни! Верьте в себя,мои девочки! #ДеньДівчаток #СИЛАдівчаток #GirlFORCE

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Сьогодні Міжнародний день дівчаток! І я хочу, щоб кожна дівчинка і її мама, читаючи мою історію, завжди пам’ятала, що можна здатися, а можна зробити щось несподіване для себе, і тим самим різко змінити сценарій життя! Вірте у себе, мої дівчатка!»

You cannot copy content of this page