fbpx

– Ти мені хто? – запитує Марину здивований Валерій, – Я тобі щось обіцяв? Ти моя дружина? У нас є штам у паспорті і ми офіційно одружені? Ні? Які тоді можуть бути невдоволені закиди з твого боку? Живу, як вважаю за потрібне, я вільна людина.

Три роки тому я познайомилася зі своїм чоловіком. Звичайне знайомство в кафе, нічого особливого. Але, не дивлячись на моє скептичне ставлення до нього, ця зустріч стала для мене доленосною. Наше знайомство переросло в побачення, а потім і в спільне проживання.

Мій обранець дуже веселий, активний чоловік. Він легко ставився до всього і заряджав мене позитивом. Я ніколи не нудьгувала поруч з ним! Мені здавалося, що в мене найкращий чоловік на світі! Такого ще пошукати треба!

Коли він запропонував мені жити разом, я була на сьомому небі від щастя. Чесно, я думала, що незабаром після цього буде і пропозиція вийти за нього. Просто ми поки спробуємо ужитися разом, трохи часу мине, і він побачить, що я кращий варіант для нього! Пройшов рік, а заміж мене так і не покликали! Я була впевнена, що це станеться, але чому він тягне? Як виявилося, трохи пізніше, мій обранець не хоче одружуватися. Не знаю, чому він прийняв таке рішення, але його думка була категоричною в цьому питанні.

Не можу сказати, що я надто засмутилася, почувши це, але трохи зачепило! Я, як будь-яка дівчина, мріяла про весілля і білу сукню. Але, це не головне, вирішила я. Куди важливіше те, що я разом з коханою людиною. Ми разом і дуже щасливі. А похід до РАЦСу не вирішує нічого! Тим більше що мій чоловік може ще й змінити своє рішення!

Так ми і жили, без штампа в паспорті і офіційних статусів. Просто двоє люблячих людей, і все! Ось тільки у мого чоловіка було своєрідне поняття про відносини в цивільному шлюбі.

Через два роки після початку спільного життя я дізналася, що мій чоловік зраджує мені. З’ясування відносин не принесло мені полегшення. Справа в тому, що мій громадянський чоловік не вважав, що повинен бути вірний мені! Виявляється, відсутність штампу в паспорті дає йому свободу! Як вам це подобається? Він сказав, що так, як він мені не чоловік, то і не повинен зберігати вірність!

У мене земля з під ніг іде. я вже нічого не розумію. От хто я тепер? Дружина? Кохана? Чи як я звусь? Ми в шлюбі, чи як?

Хоч хтось мені поясніть те, що відбувається, боя втрачаю зв’язок з реальністю.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page