fbpx

Ти про що собі думаєш? Дитина, – це вона про свого сина так говорить, – голодна геть. З роботи прийшов і нічого не має. Та у хорошої господині холодильник повинен тріщати від готового. Чоловік у хорошої дружини ситий що б там не сталось

Катерина Петрівна оторопіла. Її невістка Валя вирішила подати на розлучення. Чому? Тому що вона втомилася готувати та прибирати за чоловіком. Через свій характер вирішила залишити дитину без батька?

Валі 33 роки. Вийшла заміж за Андрія вона десять років тому. Вони мають спільного сина Матвія. Відразу після весілля сімейство переїхало у квартиру Валентини, бо свого житла в Андрія не було.

Всі ці роки вони працювали і планували розширитися, але поки назбирати хоч на перший внесок не вдалося. Весь побут тримається на дружині, тому що раніше вона повертається з роботи.

— Хіба це важко? Усі жінки ведуть побут самостійно. Зараз стільки техніки, що й напружуватись не треба, — скаржиться свекруха.

Насправді, Валентина повертається буквально на годину раніше за чоловіка. Вона одразу ж біжить за сином до школи, а потім починає “танцювати” біля плити. Ще й синові приділити увагу треба, уроки зробити та на секції відвести. Все б нічого, але чоловік вважає, що Валя перебільшує. Мовляв, нічого складного у її обов’язках немає. Так ще й апетит у нього ого-го – дружина приготує на всіх, а той за один раз все з’їсть і ще у холодильник зазирає.

Вадим легко може з’їсти сковорідку картоплі. Салат і бутерброди взагалі для нього не їжа. Тому Валі доводиться весь час проводити на кухні. Допомагати чоловік відмовляється категорично – бачите, не чоловіча це робота. Навіть, картоплини ніколи не почистив, що вже казати про те, що він не знав де в домі віник і пилосос.

Якось Валентина затрималась з сином на секції і не встигла приготувати вечерю. Вадим побачив, що каструлі порожні, і вийшов із себе. Волав, що насамперед треба чоловіка годувати, а не займатися казна чим. Валя була впевнена, що можна перекусити бутербродом і дочекатися повноцінної вечері.

Свекруха стала на бік сина, який їй тут же зателефонував:

— Ти про що собі думаєш? Дитина, – це вона про свого сина так говорить, – голодна геть. З роботи прийшов і нічого не має. Та у хорошої господині холодильник повинен тріщати від готового. Чоловік у хорошої дружини ситий що б там не сталось.

— А у вас є що їсти. – не дослухала Валя тираду, – Є! Прекрасно, мамо. Просто прекрасно. Розігрівайте і ліжко у залі застеліть. Я вам повертаю ваше добро. Годуйте, періть і доглядайте. У мене не виходить. – і поклала слухавку.

Потім зібрала речі чоловіка і виставила за двері. Дивно, але навіть син не був проти.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page