fbpx

У батьків Марини зайвих грошей немає, проте є старенька машина, яка без діла стоїть в гаражі. Вона залишилася після діда. Ось цю саму машину Микита планував реалізувати. Він довго благав дружину, щоб вона попросила батьків продати непотрібний автомобіль. Та на отримані кошти молоді б вирушили відпочити за кордон. Це і стало останньою краплею

Молоді одружилися приблизно ріку тому. Взагалі вони не далекоглядні студенти третього курсу. Що підштовхнуло їх на таку думку про шлюб – не розумію.

Весілля все ж відсвяткували, не найгірше. Застілля тривало протягом двох днів. Батьки Марини, на цей час, знімають молодятам квартиру, а батьки Микити виділяють певну суму на життя.

Працювати Марина не збирається, виправдовується завантаженістю у навчанні. Але якщо Марина, дійсно вчиться досить добре, то Микита – ні. Хлопець регулярно спізнюється на заняття, а то і зовсім не відвідує пари. Молодий чоловік теж не має великого бажання працювати. Без досвіду, Микиту на хорошу роботу не беруть, а працювати за копійки йому не хочеться.

Батьки молодят не такі багаті, тому на весілля довелося навіть брати невелику позику. Так як всі гроші пішли на організацію святкового застілля. Подаровані кошти діти витратили на нові дорогі телефони і меблі для орендованого житла. Поїхати у весільну подорож у них не вийшло.

У батьків Марини зайвих грошей немає, проте є старенька машина, яка без діла стоїть в гаражі. Вона залишилася після діда. Ось цю саму машину Микита планував реалізувати. Він довго благав дружину, щоб вона попросила батьків продати непотрібний автомобіль. Та на отримані кошти молоді б вирушили відпочити за кордон.

Але це прохання спрацювало проти наречених. Як тільки батьки Марини зрозуміли, чого від них хоче донька – обурилися і позбавили її грошового забезпечення. Більше знімне житло оплачувати вони не хочуть. На прохання про налагодження фінансової допомоги, Марину попросили більше не звертатися, а вчитися заробляти самій. Батьки Микити, Маринчиних батьків, в цьому питанні не підтримали.

Сваха зателефонувала матері Марини і висловлювала їй за те, що та відмовилася допомагати молодятам. Адже тепер вся турбота перейшла на плечі батьків Микити.

– Як вам не соромно? Адже дітям жити не має на що! Вони ще встигнуть наробитися! Ми і так допомагаємо більше, а відтепер і за квартиру нам платити доведеться? Совість у вас є? – голосно вигукувала в телефон мати Микити.

Але батьки Марини не відступляться. Вони згодні продати машину тільки за умови, що діти знайдуть постійну роботу і почнуть міркувати про купівлю власного житла. За таких умов вони допоможуть дітям з іпотекою.

А витрачувати гроші на дорогі курорти, вони не дозволять. Бо інколи дітям треба почати замислюватися над своїм життям. Або батьки не розуміють теперішнє покоління.

You cannot copy content of this page