fbpx

У доньки з зятем наразі дуже непроста життєва ситуація. Я як любляча матір запропонувала свою допомогу у вирішенні їхніх проблем. І що ви думаєте? Зять відмовив, він бачте чоловік і все влаштує сам, ще й винною я залишилась

Моя улюблена донечка на останньому місяці. Це довгоочікувана дитина. У них довго не виходило. Тепер вони з нетерпінням чекають появи цього маленького скарбу.

Ми всі разом готувалися до появи дитинки. Все основне вже куплено і підготовлено. Виношує вона легко і непомітно. Дочка виглядає дуже щасливою. А я, дивлячись на неї, теж спокійна і щаслива.

Але пару тижнів тому трапилася неприємність, яка має вагомий вплив на все подальше наше життя. Мого зятя скоротили без попередження. Після цього у нього ніяк не виходить знайти нову роботу, а заощаджень їм надовго не вистачить.

Я запропонувала дітям з’їхатися на перший час. Їх квартиру здати і отримувати додаткові гроші. Я вже давненько не пенсії, тому зможу допомагати дочці з дитинкою. А зять зможе вільно в цей час вирішувати свої питання з працевлаштуванням.

Але мою пропозицію сам зять зустрів відверто негативно. Йому, бачте, непристойно жити разом з батьками. Для нього про це не може бути й мови. Він стверджує, що обов’язково влаштується на роботу і все налагодиться знову.

Так я і не проти. Але час іде, а гроші мають здатність закінчуватися. Для дитини потрібно багато всього і це все недешево коштує. Моєї пенсії не вистачить і на половину місяця. А ще потрібно харчуватися і все інше.

З дочкою переговорила. Вона розуміє і мене, і свого чоловіка. Але схиляється вже до спільного проживання, так як роботу чоловік поки не знайшов. Моя дівчинка сама намагалася з ним переговорити, але результат виявився негативним. Він і їй відмовив.

І ось тепер ми вдвох з дочкою намагаємося вмовити зятя поступитися своїми принципами, ненадовго, і підстрахуватися в ситуації, що склалася. Через два тижні запланована поява дитини. На перших порах гроші у нас відкладені. Але цієї суми недостатньо навіть на кілька місяців.

З роботою поки не виходить у зятя. Він практично кожен день ходить по співбесідах, але толку ніякого. В чому справа – не зрозуміло. Але нам від цього не легше з донькою. Якщо найближчим часом він не влаштується на роботу, то вони переїжджають до мене без розмов, тому що у мене немає можливості їм допомагати грошима. А залазити в борги теж немає сенсу.

Зять продовжує стояти на своєму, але вибору у нього немає. Сподіваюся, що він зрозуміє мене, і наші відношення не зіпсуються.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page