fbpx

У мене через маму скоро сім’ї не буде. Мій чоловік уже давно невдоволений тим, як несправедливо вона нам із сестрою гроші з Італії передає. А це мама на святки приїхала і втнула таке, що мій чоловік уже думає із сім’ї піти і я його розумію.

У мене через маму скоро сім’ї не буде. Мій чоловік уже давно невдоволений тим, як несправедливо вона нам із сестрою гроші з Італії передає. А це мама на святки приїхала і втнула таке, що мій чоловік уже думає із сім’ї піти і я його розумію.

Не скажу, що в дитинстві мама між мною і сестрою різницю робила велику. Не пам’ятаю я такого. Все вона нам порівну завжди ділила і говорила, що однаково нас любить.

Саме тому для мене стало неприємно несподіванкою те, що вона почала більше грошей із заробітків сестрі моїй передавати. Ось наприклад у неї зарплатня 900 євро. Так я з них лиш триста отримую.

Чоловік мій просто бурю здіймає щомісяця. Все запитує, а чому ж моя мама так чинить несправедливо:

– То ми на копійки мусимо животіти, а твоя сестра в селі жити і ні в чому відмови не мати?

З передачами теж не справедливо – сестрі більші. Я бачу по сумкам що в сестри є. У мене таких торб здорових ніколи й не було. Я колись питала у мами, а чого так, але мама здивовані очі зробила. Каже, що нічого подібного, навіть навпаки – сестра з чоловіком від грошей відмовились і все що отримують від мами на купку складають. Мовляв їм соромно брати у мами. Тому мама і посилки трішки більші їм передає. Говорить, що не хоче сестру обділяти.

Ага, обділена. Шістсот євро щомісяця і посилка у сорок кг.

Я ще якось мирилась з цим усім, але мама на святки приїхала втнула таке, що хоч стій, хоч падай. Чоловік мій навіть речі зібрав від образи, бо його у нашій родині ніхто не цінує. І я розумію, чому він так говорить.

Ми на гостину в село приїхали до мами і сестри, а в них у дворі бус стоїть. Мы думали, що то зять знову на ремонт узяв, бо вінобладнав майстерню у дворі. До нього машини з усієї області заганяють, він електрику в машинах робить і сварщик хороший.

Думали, що то авто чуже, але сестра каже за столом, що то вони собі купили. Я прям там ледь не розплакалась, адже зрозуміла звідки вони гроші узяли. Значить мама їм три тисячі вручила на свята, не менше. А ми з чоловіком по сто євро отримали і все.

Чоловік психонув і вийшло з-за столу. Я не витримала і все і сестрі і мамі в очі сказала. Проте вони зробили обличчя здивовані, а зять заявив, що ні копійки у тещі не брав і сам на нове авто заробив. Ага! Казки розповідають.

Тепер мій чоловік збирається йти із родини через таку до себе непошану. Говорить, що так його ще ніколи не ображали при всіх і мама більше любить чоловіка сестри.

Я їздила до мами ще раз, усе їй розповіла, просила і собі авто для чоловіка, проте, мене ніхто не почув. Таки і справді мама сестру любить більше адже вони обоє і досі співають, що авто зять сам придбав.

Коли ж я сказала, що можу без чоловіка залишитись, так вони узагалі сказали обоє, що так мені ліпше буде.

Підкажіть, як мені зберегти сім’ю і чоловіка повернути. Ніколи не думала, що мама рідна на таке здатна.

17,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page