fbpx

У мене другий шлюб в якому я прожила вже більше двадцяти років. Маю доньку від першого, яка татом називає мого нинішнього чоловіка. Рідний тато моєї доньки старшої з донькою не спілкувався ніколи, але платив дуже гарні аліменти. Так от з тих грошей я ні копійки не брала жодного разочку. Я розсудила, що вони не мої, а доччині і в нас і так усього вистачає, тож я їх для Анюти складала на купку. Я думала про все сказати Олексію, а потім зрозуміла, що то гроші моєї дочки, от виросте, сама розпорядиться тим, що тато їй за всі роки надсилав

У мене звичайна родина. Що я, що чоловік працюємо, отримуємо середній заробіток на місяць. Є свій автомобіль і нещодавно ще за двокімнатну квартиру виплатили нарешті довготривалий кредит. При цьому у нас двоє дітей — дочок, моя Аня від першого шлюбу та Ліза — спільна дочка з Олексієм, нинішнім чоловіком.

Зі своїм нинішнім чоловіком ми познайомилися, коли моїй дочці було чотири роки, і вони одразу порозумілись. Рідний батько Ані не хотів спілкуватись із дочкою, але аліменти на неї платив дуже гарні, за що я йому вдячна.

І Олексія тоді така ситуація влаштувала, адже він не хотів, щоб колишній чоловік мій з’являвся на горизонті. І про розмір аліментів він не питав ніколи у мене я сама тими грошима могла розпоряджатись. А колишній чоловік платив аліменти у розмірі, який перевищує зарплату Олексія.

Так от з тих грошей я ні копійки не брала жодного разочку. Я розсудила, що вони не мої, а доччині і в нас і так усього вистачає, тож я їх для Анюти складала на купку. Я думала про все сказати Олексію, а потім зрозуміла, що то гроші моєї дочки, от виросте, сама розпорядиться тим, що тато їй за всі роки надсилав.

І ось Ані зараз двадцять чотири роки. Вона закінчила університет, почала працювати. А у мене на рахунку є гарна сума грошей але вони не мої а доччині. Я задумалася, як тими грошима розпорядитись краще і вирішила, що придбаю для доньки трикімнатну квартиру. Але самій все зробити було якось лячно, тож я попросила допомоги у свого чоловіка.

Що тут почалось! Він таку бурю підняв. Дуже незадоволений, що я так багато років мала від нього таємницю, адже ми всі ці роки виплачували кредит великий і з тими грошима нам би стало його закрити одразу ж.

Я здивувалась, а до чого, власне, наша з ним квартира і гроші, як і Анини тато їй надсилав. Я аж переживати за чоловіка стала, бо він уже піною бризкати почав. Зрештою, коли трохи заспокоївся сказав, що в такому разі ми повинні придбати дві квартири: по одній для кожної із дочок.

Я дуже здивувалась, адже яке відношення має менша до того, що я наскладала для старшої? Фактично. квартиру їй оплачую не я і не Олексій а її тато рідний. До чого менша тут донька. Ми їй можемо взяти квартиру в кредит і виплачувати точно так само. як виплатили свою.

Чоловік мене чути не хоче і навіть не балакає зі мною уже тиждень, бачте, його вразила моя поведінка і логіка. Він говорить, що й подумати не міг, що я на таке здатна.

А я не розумію, на яке “Таке”. Не витратила гроші старшої, не пустила їх за вітром?

Ніяк втямити не можу, чому він сердиться. А як би ви вчинили на моєму місці. Брати квартири для двох дочок, чи все ж вчинити справедливо і купити трикімнатну Ані?

08,02,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page