fbpx

У мене позмінна робота, тому графік моїх повернень додому незмінний. Раніше мене це не бентежило, але після одного випадку, почало напружувати. Кілька тижнів тому я повернулася додому з роботи як зазвичай. Але вдома мене чекав сюрприз. На кухні мій чоловік пив каву зі своєю співробітницею. На мене вони відреагували спокійно. Побачивши мій здивований погляд на собі, чоловік поспішив пояснити, що вони просто пили чай і обговорювали робочі моменти

У мене позмінна робота, тому графік моїх повернень додому незмінний. Раніше мене це не бентежило, але після одного випадку, почало напружувати.

Кілька тижнів тому я повернулася додому з роботи як зазвичай. Але вдома мене чекав сюрприз. На кухні мій чоловік пив каву зі своєю співробітницею. На мене вони відреагували спокійно. Побачивши мій здивований погляд на собі, чоловік поспішив пояснити, що вони просто пили чай і обговорювали робочі моменти. При цьому в його очах мелькала усміхнена іскра, значення якої я не можу трактувати однозначно.

Колега швидко зібралась і пішла. Чоловік не став наполягати на своїй версії, і запросив мене повечеряти і подивитися наш традиційний вечірній серіал. Мої сумніви продовжували мене діймати, але я не стала нічого з’ясовувати. Більше ми до цієї розмови не поверталися.

Але мені досі не по собі. Вони ніби все так складно пояснили, що і причепитися ні до чого. Та іскра в погляді чоловіка не дає мені спокою. З одного боку, він людина розумна, і прекрасно розумів, як ця ситуація виглядає зі сторони. Дійсно смішно. Для нього. А з іншого боку, якщо йому все ж вдалося мене обвести навколо пальця, то реакція була б такою ж самою. От і зрозумій після такого, що було в дійсності.

Часом занепокоєння проходить, але потім з новою силою повертається. Не можу я однозначно подивитися на цю ситуацію! Але і чоловікові щось сказати теж не наважуюся. Цим я його або ображу, або просто розсмішу. Ось і живу, мовчки, з’їдаючи себе зсередини.

А тут ще подруга розповіла про зраду свого чоловіка з колегою, яких вона випадково побачила в готелі, коли поспішала на зустріч з клієнтом. Після такого збігу у мене просто душа навиворіт! Я і працювати тепер нормально не можу. У голові постійно крутяться картинки, від яких не добре стає.

Намагалася уважно спостерігати за чоловіком, коли ми знаходимося поруч. Але ніяких підозрілих моментів немає. Може, я даремно так себе накручую ?! Адже, будь це правдою, то вони могли б піти і зняти номер в готелі, а не ризикувати так. А з іншого боку, чоловік прекрасно знає, у скільки у мене закінчується зміна, і міг спокійно цим скористатися.

Пробувала порадитися з подругою. Але вона сама зараз перебуває в такому стані, що не може об’єктивно дивитися на подібні речі. Для неї тепер всі чоловіки гуляють і не цінують чистоти сімейних відносин.

Я вже так накрутила себе. Мені важко повірити в те, що мій коханий чоловік міг так зі мною вчинити, але і сумніви мене долають. Як можна перевірити на всі сто відсотків, чи правду він мені тоді сказав ?! Я дуже не хочу помилитися, але і заспокоїтися теж не можу!

Головна картинка – pexels.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page