fbpx

У мене прекрасний дорослий син. Мужній, надійний і вірний чоловік. Я можу з легкістю покластися на нього, знаючи, що він не підведе. У свої 30 він має свій бізнес. Нехай і маленьку справу, але приносить стабільний і пристойний дохід. Я вважала, що все у нас чудово. Залишилося нам тільки зустріти хорошу дівчину для створення сім’ї

У мене прекрасний дорослий син. Мужній, надійний і вірний чоловік. Я можу з легкістю покластися на нього, знаючи, що він не підведе. У свої 30 він має свій бізнес. Нехай і маленьку справу, але приносить стабільний і пристойний дохід. Я вважала, що все у нас чудово. Залишилося нам тільки зустріти хорошу дівчину для створення сім’ї.

Як же я зраділа, коли він сказав, що через тиждень познайомить мене зі своєю нареченою. Я так готувалася і переживала,  ніби це я наречена і йду знайомитися з батьками нареченого.

На перший погляд дівчина здалася дуже хорошою. Але, як то кажуть, в тихому болоті щось та й є. Ось це про неї і в саму точку.

Спочатку я нічого не помічала. Але якось раз в магазині їх зустріла моя хороша подруга і випадково підслухала розмову між ними. Майбутня невістка наполегливо натякала на придбання чергового дорогого подарунка в ювелірному відділі магазину. Все б нічого, але я точно знала, що син нещодавно дарував їй дуже дороге кільце на заручини. А тут вона знову вимагає ?! Ну і апетити у дівчинки!

Трохи згодом молодята поїхали відпочивати до Туреччини. Привезли звідти багато подарунків і дорогих речей. Мені не те щоб шкода. Але я бачу зараз більше, на відміну від свого сина. І якщо мої підозри вірні, то невісточка попалася далеко не проста, як здається на перший погляд.

Всі припущення виявилися вірними. Я на власні вуха почула її розмову з подругою. Так, я навмисне підслуховувала. Вона чітко висловилася, що має намір розкрутити нареченого на окреме житло в центрі міста, і що хоче ще кілька прикрас випросити. Сказала, що він заради неї готовий на все. Як же неприємно було розуміти, що мою дитину просто окрутили, і немає зовсім ніякої любові до нього.

Але ж син дуже її любить. Він, дійсно, готовий багато зробити для цієї особи. Але як же так можна використовувати людей? Хіба вона не розуміє, що другого такого їй не зустріти ?! Їй би, навпаки, триматися за нас та любити безмірно, а не будувати плани легкої наживи.

На жаль, сказати синові безпосередньо про наміри дівчини я не можу.  Адже коли чоловік закоханий, він нікому не вірить і нічого не чує. А вже тим більше, не бачить. Намагалася якось натяками з ним поговорити, але від нього чую тільки захоплення нею.

І ось як попередити і вберегти єдину дитину від розчарування і зради? Адже сім’я, побудована на корисливості й марнославстві, не має жодних шансів на виживання. А син так вірить в сім’ю і своє щастя поруч з цією жінкою. Напевно, немає гірше для матері, ніж знати про наближення до її дитині недоброго і не мати можливості зарадити.

Як нам уберегтися від панянки, яка хоче просто використати наші фінанси? Чим відволікти дитину, аби не зробив отой крок.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page