fbpx

У мене таке відчуття, що я розмовляю з дружиною не в приватній обстановці, а через грамофон, який транслює це на весь інтернет або прямо її подрузі. Адже все, що б я не сказав, майже дослівно передається їй

Знаєте є таке відчуття, коли хтось розкриває комусь щось особисте, чого розкривати не варто було б? Ось саме в такому стані я перебуваю останні півроку. Моя дружина, з якою я разом останні десять років, виявляється любить попліткувати про наше з нею життя. І розповідає все своїй подрузі в подробицях.

Знаючи її, я був здивований, що вона подібним займається – раз. І те, що єдина тема пліток про наше життя – два. Там подробиці про все: про наші суперечки, про ліжко, батьків і стосунки, а також погляди. У мене таке відчуття, що я розмовляю з людиною не в приватній обстановці, а через грамофон, який транслює це на весь інтернет або прямо її подрузі. Адже все, що б я не сказав, майже дослівно передається їй. І добре якщо дослівно, бо в іншому випадку можна все зіпсувати і втратити основну думку.

Після цього випадку я навіть в очі їй нормально дивитися не можу. І хоча вони не знають про те, що я прочитав, це все одно залишає неприємний осад. Невже всім жінкам так важливо вивести особисте життя на огляд? Наскільки це взагалі нормально з точки зору етики і моралі? Не хочу нікого звинувачувати, але в чоловічому колективі про такі речі говорити не прийнято. За всі свої 42 роки я ніколи не бачив, щоб чоловік розповідав і обговорював в деталях з іншими чоловіками своє сімейне життя. Для мене це щось на рівні фантастики і для мого розуму незбагненно.

Проте моя дружина так не вважає. Мої друзі радять мені просто з нею поговорити. І зробити це вкрай серйозно формою, давши зрозуміти, що плітки про особисте ніколи добре не закінчувалися. В іншому випадку я просто трачу час в шлюбі. Адже пройшло не тільки багато років, але і сил в тому числі. Більш того були принесений в жертву кар’єрний ріст заради неї, а натомість я отримую що? Плітки про себе? Це не стільки несправедливо, скільки підло і низько.

Загалом, не знаю що ще тут можна сказати. Думаю варто також поговорити з її подругою, щоб вона відразу зводила тему нанівець, якщо моя дружина мене не послухає. Вона у неї адекватна і ми завжди ладнали, тому не думаю, що у нас будуть непорозуміння. Однак якщо будуть, то доведеться поговорити з її чоловіком, який вже точно зможе впливати. Та й я не буду здивований, якщо раптом виявиться той факт, що і про нього в їх листуванні досить пліток. Так чи інакше, залишати все це на волю випадку без будь-яких наслідків можна. За свої вчинки завжди потрібно відповідати.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page