fbpx

У мережі показали, як виглядає будинок, в якому мешкає новообраний голова ПЦУ Єпіфаній(фото)

Як зазначають журналісти, новообраний предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній має будинок у селі Святопетровське, що в Києво-Святошинському районі Київської області, пише Gazeta.ua.

У дворі, крім основного будинку, також є ще кілька будівель, типу гостьового будиночка і господарського приміщення. Територія обгороджена невисоким парканом.

Згідно із реєстру нерухомого майна, площа будинку – 206 квадратних метрів. Крім цього, у Єпіфанія є дві ділянки – 0,9 і 0,7 гектара для присадибного господарства.

Повідомляється, що на вулиці, де знаходиться особняк священнослужителя, майже всі будинки-недобудови. Раніше тут було поле, яке, по всій видимості, віддали під забудову. Посиленої охорони або будки зі сторожем тут немає. Трохи далі по вулиці є шлагбаум, але він був відкритий. Будинок Єпіфанія вибивається із загального ансамблю вулиці, так як його котедж яскраво-жовтого кольору.

Читайте також: Глава УГКЦ блаженніший Святослав привітав православних українців з Об’єднавчим собором

Нагадаємо, у суботу, 15 грудня, об’єднавчий собор обрав митрополита Переяславського і Білоцерківського Епіфанія на пост предстоятеля єдиної Української православної церкви. Новому главі помісної української православної церкви 39 років. Він родом з села Вовкове Іванівського району Одеської області.

You cannot copy content of this page