fbpx

У мого колишнього чоловіка досить таки дивна родина. Його виховувала мама і бабуся і для них він назавжди залишився маленьким хлопчиком, якого вони повинні захищати. Навіть коли він виріс під два метри з вагою у сто тридцять кілограм – вони ладні на руках його були носити і ротика витирати після їжі

У мого колишнього чоловіка досить таки дивна родина. Його виховувала мама і бабуся і для них він назавжди залишився маленьким хлопчиком, якого вони повинні захищати. Навіть коли він виріс під два метри з вагою у сто тридцять кілограм – вони ладні на руках його були носити і ротика витирати після їжі.

Наш з ним шлюб тривав близько десяти років. Я боролась до останнього, але врешті здалась. Ну не можна врятувати людину, яка не хоче аби їй допомагали. Розлучені ми вже близько року і я виховую двох прекрасних дітей. І ось саме тут починається найцікавіше.

Моя колишня свекруха поводить себе злегка неадекватно. Якщо її сину власне все одно, що я його залишила, то вона сприйняла наше розлучення, як особисту образу. Тепер вона телефонує мало не щодня і говорить таке, що й адекватна людина в голос не скаже. А ще вона їздить по ворожках (я це знаю достеменно, адже ж живемо в одному місті) з єдиною метою – наврочити мені і дітям. У мене перед дверима квартири почали з’являтись якісь незрозумілі предмети, або двері облиті чимось.

За себе я не надто переймаюсь, а ось за дітей відверто лячно. Можливо з неї лиш гроші там беруть і все, але ж є на світі і темні сили. Я людина віруюча і ходжу з дітками до церкви, постійно їх причащаю.

Підкажіть, як захистити себе і дітей від такої панянки. Переїхати не варіант, адже зараз і так жити не просто, а одній з двома дітьми і поготів.

Прошу анонімно.

Передрук – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page