fbpx

У нас дуже важка ситуація склалася. Ніколи не могла б подумати, що дійде до от такого. З одного боку, я розумію і мотиви і причини того, що відбувається, а з іншого і уявити не могла, що нам колись доведеться жити з колишньою дружиною мого чоловіка під одним дахом

У нас дуже важка ситуація склалася. Ніколи не могла б подумати, що дійде до от такого. З одного боку, я розумію і мотиви і причини того, що відбувається, а з іншого і уявити не могла, що нам колись доведеться жити з колишньою дружиною мого чоловіка під одним дахом.

Я у шлюбі дуже щаслива. Мій чоловік хоч і старший за мене, але він той, кого я завжди шукала. Ми ніколи не жили заможно, але наша сім’я дружна і міцна, а це найголовніше.

Увесь цей час ми жили у столиці. Обоє працюємо, винаймали квартиру. Проте, з початком усіх цих подій ми змушені були переїхати до його мами у її трикімнатну квартиру. Іншого виходу ми просто не мали, адже після десяти років шлюбу я нарешті відчула, що при надії. Оскільки я вже далеко не юна пані, то спеціалісти категорично заборонили мені важку фізичну працю, моя робота була саме такою, тож я мусила звільнитись.

Нині я домогосподарка і живемо ми на гроші що приносить у дім мій чоловік. Скажу вам, що то геть не багато, а враховуючи те, що він частину ще й сину від першого шлюбу надсилає, то нам залишалось геть не багато. Проте якось жили і мирились з усім.

А нещодавно сталось те, чого я аж ніяк не очікувала. Моя свекруха повідомила, що разом із нами житиме і син і перша дружина мого чоловіка:

— Вони більше у Нікополі не можуть залишатись. Тягнули до останнього, але все крапка. Тож будуть на днях, а то й раніше, – повідомила вона нас безапеляційно.

Для мене і для чоловіка та новина була дуже несподіваною і неприємною. Справа в тому, що розпався перший шлюб чоловіка саме після моєї появи у його житті. Увесь той час, що ми жили разом, перша дружина його і син чекали на його повернення. більше того, навіть мама чоловіка була проти нашого з ним одруження і вважала що то дуже велика помилка.

З’їхати прямо зараз ми не маємо змоги. Шукали варіанти гуртожитків, чи навіть будиночків у селах під столицею. але поки знайти нічого не вдалось на наші скромні кошти.

Я розгублена і не знаю як бути у такій ситуації. Порадьте будь ласка, як мені бути, адже я впевнена, що свекруха і перша дружина чоловіка ні перед чим не зупиняться і зроблять усе, аби зруйнувати щастя моєї сім’ї.

Анжела Т.

07,03,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page