fbpx

У нашому житті зараз відбувається дуже дивний період. Ми з чоловіком не можемо зрозуміти, наскільки хороші ми батьки. Річ у тім, що чоловік нашої дочки невірний їй. І ми про це знаємо, так само як і він знає про те, що це нам відомо. Проте нами негласно і колективно було прийнято рішення мовчати про це, нічого не повідомляючи донці

Знаю, що це звучить дивно, але нам здається це буде краще для неї.

У неї ж нікого не було до 27 і якщо ми зараз все розповімо, то вона знову залишиться одна. Хіба можна бажати для своєї доньки, щоб вона в дорослому віці залишилася без чоловіка? Раптом її ніхто більше не візьме в дружини, адже до нього не було справді гарних кандидатів. А в цій ситуації, не дивлячись на його невірність, наша донька з кимось і їй не так самотньо.

Однак не кожен дотримується такої точки зору, як ми з чоловіком. Наприклад, моя сестра вважає наш вчинок негідним. Проте вона не намагається втрутитися, бо розуміє, що такі справи повинні вирішуватися всередині сім’ї. І я щиро поважаю її за це. Був би на її місці хтось інший, то моїй донці б уже давно розповіли, що насправді відбувається в її шлюбі. Знову ж таки, я не кажу, що це ідеальний варіант, але якщо вибирати з двох бід, то вибір повинен лягти на меншу.

Мій чоловік теж спочатку ставився до цього з певним відторгненням. Йому здавалося, що щось подібне думати і робити дуже дивно і неправильно. Однак мені вдалося переконати його лише кількома розмовами, і він зрозумів, що так для нашої доньки буде краще.

Звичайно, перш ніж прийняти це я намагалася поговорити з її чоловіком. Мені здавалося цілком нормальним спробувати пояснити йому, що його вчинки не зовсім правильні. Я вважала, що зможу його переконати. І, можливо, мені це не вдалося, проте я зрозуміла його точку зору. Нехай вона не збігається з моєю, але в цьому є сенс.

Він стверджує, що може забезпечити нашій донці хороше життя, проте жити тільки з нею буде достатньо важко. Вона не зовсім вкладається в його стандарти краси, за його словами, проте дуже хороша характером. Адже саме через її характер він вирішив взяти її в дружини. Така його офіційна позиція і з цим нічого не можна зробити. Він має на це повне право.

Як би там не було, але сподіваюся, що в нашій в родині все буде добре. Ми з чоловіком не вічні, а наша донька – єдине, що у нас є. І ми б не хотіли, щоб коли наш земний шлях скінчиться, вона залишилася без будь-якої підтримки. Так, у неї є друзі, але вони ніколи не замінять справжню сім’ю.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page