fbpx

Учора моя дружина зі сльозами на очах зізналась, що узяла в кредит для свого молодого коханця машину. Він обіцяв платити, але вже другий місяць від нього жодної копієчки. Вона напозичалась уже у друзів і знайомих, а на черговий платіж грошей ніхто не дає. Я дар мови втратив. Глянув на договір – отетерів. Вона авто під заставу нашої другої квартири узяла, яку ми сину на майбутнє узяли

З дружиною прожили 24 роки, двоє прекрасних синів. Так, далеко не мільйонери, але на життя вистачає. Одружилися, коли коханій ще 18 не було, не залетіли – по любові.

Було в нашого спільному житті багато чого: в основному хорошого, але і пару випадків, коли за малим до розлучення не дійшло. Дізнався про її інтрижку на роботі, до цього жодного разу їй не зраджував, ну в і помстився кілька разів, після прожили років 15 і я ні разу не дорікнув і не згадав, за все спільне життя жодного разу не підняв руки, з міцними напоями не дружу.

Останнім часом я став помічати, що вона ходить засмученою, цікавилися, що трапилося, говорила: «відчепіться, не вигадуйте, все нормально». А пів місяця тому, коли у неї вже зовсім вона розклеїлась, сказала, що хоче пожити одна, ну що ж, буває, поїхав до батьків.

Минуло кілька днів і в спілкуванні з загальною подругою я дізнаюся, що вона рік вже зустрічається з молодим (28 років) азербайджанцем !!! Так, вона не бабуся ще, 42 роки всього, але блін, нашому старшому 24!

Так мало того, цей молодик знімав у нас квартиру, я не став влаштовувати сцен. Сам переїхав в нашу квартиру, яку ми здавали, подзвонила вона мені день на третій-четвертий, довго розмовляли про ситуацію, що склалася. Вирішили, що то була з її боку прикра помилка і якщо ми продовжуємо жити далі разом, я жодного разу не згадую їй про те, що було.

Зійшлись. Пожили трохи. Ніби й все гаразд. Але…

Учора моя дружина зі сльозами на очах зізналась, що узяла в кредит для свого молодого коханця машину. Він обіцяв платити, але вже другий місяць від нього жодної копієчки. Вона напозичалась уже у друзів і знайомих, а на черговий платіж грошей ніхто не дає.

Я дар мови втратив. Глянув на договір – отетерів. Вона авто під заставу нашої другої квартири узяла, яку ми сину на майбутнє узяли.

Ось вам і ситуація: піду і не платитиму – син залишиться без житла. А бути оленем і викинути 50 тисяч доларів у повітря – смішно просто.

Ну? І, як тепер бути?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page