fbpx

Учора з чоловіком повернулись із дня народження онуки не в настрої. Все через подарунок. Ми придбали, саме те, про що просила дитина, а невістка нас і в квартиру пускати не хотіла, побачивши, що саме ми принесли. В результаті ніякого свята не вийшло. Цілий вечір вислуховували невдоволену невістку і втішали дитину

Учора з чоловіком повернулись із дня народження онуки не в настрої. Все через подарунок. Ми придбали, саме те, про що просила дитина, а невістка нас і в квартиру пускати не хотіла, побачивши, що саме ми принесли. В результаті ніякого свята не вийшло. Цілий вечір вислуховували невдоволену невістку і втішали дитину.

Настуся наша єдина онука. Їй вісім виповнилось учора. Свята великого не робили,, просто запросили усіх родичів. Були ми, батьки невістки, її брат з родиною і куми. Заголом, чоловік п’ятнадцять, не рахуючи діток.

Ми завчасно з чоловіком з’ясували про що мріє онука. Подарунок виявилось знайти не так уже і просто, та й не дешевий він був, али ми для онуки нічого не шкодуємо з моменту її появи на світ.

На цей раз чоловіку довелось їхати за подарунком у інше місто, але чого тільки не зробиш заради нашого сонечка. Заголом на все про все, ми витратили більше десяти тисяч, але мрію онуки здійснили – придбали саме такого папугу, про якого вона нам усі вуха продзижчала.

Учора увечері ми у спеціально найняте таксі завантажили клітку з пташкою, кульки і поїхали на гостину у солодкому передчутті свята. Але коли нас невістка побачила, то навіть до квартири пускати відмовилась. Сказала, що не потерпить в домі ніяких птахів і взагалі нікого живого їй не потрібно.

Ми розгубились. Добре, що онука вискочила і голосно запищала від щастя. Ще б пак, клітка була її зросту, а птах голосно повторював звук дзвінка. Її мрія зійснилась і вона аж тупотіла ніжками від радості. Клітку ми у дім все ж занесли, але невістка сказала, що стоятиме вона біля порогу і ми ж її назад і заберемо.

Цілий вечір слухали невдоволене бурчання невістки і схлипування онуків. Свати сказали, що ми повинні були порадитись із невісткою перш ніж дарувати таке.

А от я не розумію, чого власне така реакція. Подарунок був для онуки, а не для невістки, чи не так? Чому я повинна була з кимось радитись? У Настусі є своя кімната де та клітка стала і нікому не заважає. Корм і все, що необхідно, ми принесли. Поясніть мені, чого така реакція у всіх?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page