fbpx

Уже понад одинадцять років я люблю свого чоловіка і знаю, що це взаємно. Але нещодавно мені сказали, що я втрачу його. Ні, він не покине мене і не проміняє на іншу, його не стане. Передбачила мені це ворожка, яка дуже славиться у нас в місті. Багато хто говорить, що вона найкраща в своїй справі. Тільки ось пішла я до неї зовсім за іншою інформацією. І ось тепер я не можу спати, працювати і навіть їсти

Я дуже люблю свого чоловіка. Кажуть, що з часом почуття притупляються і навіть проходять. Але не у мене. Уже понад одинадцять років я люблю свого чоловіка і знаю, що це взаємно. Але нещодавно мені сказали, що я втрачу його. Ні, він не покине мене і не проміняє на іншу, його не стане.

Передбачила мені це ворожка, яка дуже славиться у нас в місті. Багато хто говорить, що вона найкраща в своїй справі. Тільки ось пішла я до неї зовсім за іншою інформацією. І ось тепер я не можу спати, працювати і навіть їсти.

Ми живемо в маленькому містечку, але мені завжди хотілося переїхати у великий обласний центр чи навіть столицю. Але мій чоловік дуже прив’язаний до нашого міста. І ось я не знайшла іншого виходу як сходити і запитати у провісниці. Думала, карти порадують мене, а вийшло інакше.

Під час нашої зустрічі ворожка спочатку засмутила мене, сказавши, що нікуди ми не переїдемо. Це місто залишиться нашим місцем проживання назавжди. А потім вона запитала, чи хочу я знати все, що говорять картки? І чому я не сказала «НІ»? Її слова пролунали як грім серед ясного неба:

— Твій чоловік незабаром незабаром залишить цей світ, а ти залишишся одна з двома дітьми. Але ти вийдеш заміж вдруге і навіть матимеш ще одну дитину.

Земля пішла з-під моїх ніг. Я йшла додому, не знаючи як жити з цією інформацією. Я не могла уявити, як я залишуся без свого коханого чоловіка, як зможу виростити наших дочок. Звичайно ж,  чоловіку я нічого не сказала. Але це їсть мене зсередини.

Я вирішила, що треба щось робити. Останні роки я сиділа вдома і не працювала. Але якщо в майбутньому є загроза залишитися одній з дітьми, то мені потрібно було щось зробити. Я записалася на курси манікюру. Купила стартовий набір і стала на дому підробляти. Але незабаром мені цього стало мало. Я почала відвідувати професійні курси та майстер-класи. Закупила товари для манікюру і необхідне обладнання. Через півроку я стала заробляти на рівні з чоловіком, а ще через три місяці – навіть більше. Я постійно розвиваюся і вдосконалююсь в цій області. У мене день розписаний по секундам, клієнтки записуються за місяць.

Але як би добре не йшла у мене робота, і як би багато я не заробляла, я розумію чому це роблю і мені від цього не добре. Мені довелося переконати себе, що ворожка помилилася і це не відбудеться. Але як жити далі і не здригатися від кожного дзвінка телефону або стуку в двері. Я просто не можу викинути з голови слова провісниці.

І головне питання, чи варто розповісти про це чоловікові? Може, ми разом посміємося над абсурдністю передбачення, і мені стане легше?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page