fbpx

Вчені: зріст чоловіка суттєво впливає на відносини у шлюбі

Низькорослі чоловіки, на думку вчених, є більш відданими чоловіками.

Зріст чоловіка суттєво впливає на схильність до розлучення. Виявляється, низькорослі чоловіки одружуються набагато пізніше більш високих, але при цьому набагато рідше розлучаються. Також відмічено, що невисокі чоловіки частіше одружуються на набагато більш молодих жінок і заробляють більше грошей, ніж їхні дружини. За матеріалами Газета.ua

Американські вчені проаналізували динаміку доходів американських сімей, починаючи з 1968 року. Вчені вважають, що це є ще підтвердженням того, що невисокі чоловіки компенсують свій низький зріст більш високим заробітком, в той час як високі чоловіки зловживають ставний зовнішністю для залучення жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗА ТОЙ ВЧИНОК СЕБЕ НІКОЛИ НЕ ПРОБАЧУ. І СИН НА МЕНЕ ЗЛИЙ, А Я ВСЕ ПЛАЧУ

Американські фахівці також встановили, що високі представники сильної статі частіше допомагають своїм дружинам по будинку, на відміну від низькорослих. Крім цього, високі чоловіки вважаються більш успішними і пару собі вони шукають до пари.

Чоловіки невисокого зросту найчастіше борються з трьома проблемами: нестачею жіночої уваги, дискримінацією з боку суспільства і, зрозуміло, заклопотаністю своїм низьким ростом. Зате у таких чоловіків є ті якості, які дівчата цінують особливо високо: вони уважні, вміють слухати і чути, тому прекрасно розбираються в людях. Як правило, у них добре розвинене почуття гумору і гострий розум.

You cannot copy content of this page