fbpx

Весілля було не просто дорогим. Воно було шикарним. А вранці наступного дня наречена, нічого нікому не пояснюючи, понесла заяву на розлучення

Весілля було не просто дорогим. Воно було шикарним. А вранці наступного дня наречена, нічого нікому не пояснюючи, понесла заяву на розлучення.

В звичайному житті Ірочка терпіти не могла розмов про земне, про нові сукні, сімейні негаразди і особливо про гроші. Хоч це і були основні теми її колежанок в офісі! Ірочка отримувала, мізерну зарплатню, але це її не дуже турбувало, так як її тато був великим начальником в міністерстві. А оскільки гроші в будинку завжди були, чого про них зайвий раз говорити?

У Ірочки був вічно закоханий шанувальник начальник одного з відділів – Знайда. Теж молодий спеціаліст, але талановитий і перспективний. Декілька разів робив Іринці пропозицію, але щоразу отримував відмову. І не те щоб Ірі він не подобався, просто Іринка була впевнена, що життя з коханим повинне бути піснею любові. А тут, уявляєте, мене будуть питати: «Ти за кого заміж вийшла?», а я буду відповідати: «За Знайду». Бр-р-р!.

Але дуже скоро з’явився новий кавалер – блондин з прекрасним прізвищем – Синьоокий. Він був мовчазний, і під час прогулянок по узбережжю закохані рідко розмовляли, або просто дивилися один одному в очі. Так вони і добрели до РАЦСу.

Гості, довго чекали біля дорогого ресторану, поки подружжя Синьооких відбуде фотосесію і покладе квіти до всіх пам’ятників. Оглядаючи численних гостей, я тоді подумала, що пан Синьоокий виявився теж з цілком заможної сім’ї. Дорогі подарунки відтягували руки не тільки гостям з боку нареченої.

Іра, звичайно, як завжди, була вище матеріального і весь вечір літала в танці зі своїм кавалером. Коли о дванадцятій годині молодята переступили поріг свого гніздечка, Ірочка чекала, що зараз і пролунає нарешті пісня любові.

Але замість цього Синьоокий, оглядаючи купу подарунків у мерехтливому целофані, мало не в перший раз вимовив досить довгу власну фразу: «Слухай, Ірка, а давай спочатку подивимося, у кого подарунки дорожчі, у твоїх, чи у моїх?»

Вранці наступного дня Іринка подала на розлучення.

Автор невідомий.

Текст підготували – intermarium.news.

You cannot copy content of this page