fbpx

“Відкопайте маму!”, – син Єфросиніної розплакався при перегляді фільму за участю зіркової матусі

У середу, 12 грудня, в Києві відбувся допрем’єрний показ новорічно-різдвяної кінокомедії “Пригоди S Миколая”. Під час світської події гості свята та журналісти мали змогу поспілкуватись з українськими акторами та першими переглянути новинку, пише 24 канал.

Зокрема, на допрем’єрному показі комедії засвітились Маша Єфросиніна зі своєю сім’єю, Василь Вірастюк та маленькі дебютанти Максим Лучак і Іванка Бородай.

Сам захід відбувся в затишній атмосфері, а перегляд кінострічки викликав чимало усмішок.

“Вчорашній вечір, допрем’єрний показ для преси, я пам’ятаю уривками. Пам’ятаю, як раділа, коли побачила всю знімальну групу, з якою рівно минулої зими відморожувала собі все, що можна. Пам’ятаю, що помітила, як подорослішали мої кіно-діти”, – з гумором розповіла Маша Єфросиніна.

Окрім цього, зірка зізналась, що її 4-річний син Олександр розплакався під час перегляду кінострічки.

Все тому, що у комедії є епізод, в якому головних героїв накриває лавина. Від цієї сцени хлопчик не на жарт розхвилювався та просив, щоб його маму врятували.

Читайте також: Тут мені 15 років. Я фарбуюся, як єнот, важу 55 кг: Маша Єфросиніна показала, якою була в 15 років(фото)

“Пам’ятаю, як мій рідний син Олександр під час епізоду, де мою героїню у фільмі накриває сніжна лавина, розплакався і закричав: “Відкопайте маму!” Те, що я в цей момент тримала його за руку, не переконувало його, що мама давно розкопана”,– згадала Маша Єфросиніна.

You cannot copy content of this page