fbpx

Відправила їх на термальний курорт у розкішному номері з гарним харчуванням та розвагами. Думала, добре діло зробила. Ага! По поверненню на мене сюрприз чекав неабиякий

Не знаю як бути! Потрібна порада. Шукаю спосіб допомогти своїм батькам. Їм тільки минулого року виповнилося по шістдесят, а вони живуть немов немічні старі. Як приїду їх відвідати, так прямо плакати хочеться.

Моя мама стала називати себе старою, нічим не цікавиться, по дому ходить у старому затертому халаті, за собою не стежить. Вона заявляє, що життя вже скінчилося і їй більше нічого не хочеться. Дарую їй регулярно і косметику, і креми, і набори для волосся, а воно все на поличці стоїть. Звикла вмиватися милом. Пояснюю їй, що зараз багато хороших засобів для вмивання, але вона каже, що їй нічого не потрібне вже.

Якщо й купить якийсь одяг, то щось дешеве. Хочеться підняти їм настрій і порадувати, але щоразу чую лише закиди, що дарма витратилася.

Відправила їх на термальний курорт у розкішному номері з гарним харчуванням та розвагами. Що мені потім довелося вислухати! Нікому не раджу! Щоразу, як щось для них куплю чи організую, доводиться слухати, що вони вже старі, і в них і так усе є. Беру маму по магазинах, а вона на мене речі наглядає, а собі навіть міряти не хоче. Як не намагаюся пояснити, що мені теж хочеться її гарною бачити, марно.

Подарувала татові планшет з гарним екраном, щоб не сидів у старенькому телефоні. Але так коробка і стоїть нерозпакована. Він не хоче кудись з’їздити на відпочинок, він просто лежить на дивані.

Стільки всього перепробувала. Не знаю що робити. Почала здаватися та розчаровуватися. Люди в їхньому віці живуть у своє задоволення: подорожують чимось цікавляться, плани будують.

Вже й не знаю, що ще придумати! Хочу зробити батьків щасливими, тільки їм, схоже, цього не треба.

А мої батьки нічого не бажають. А мені було б так добре, якби вони були щасливі й почувалися молодо, раділи життю, адже ж все для цього є.

Чому вони такі?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page