fbpx

Відвіз Марину до Єгипту, але нічого не було. Може, хай віддає мені  за путівку

Кілька місяців назад познайомився з дівчиною Мириною, яка майже з першої миті запала мені в душу. Я звичайний хлопець, працюю на вулканізації, міняв гуму на її автомобілі. Обмінялися телефончиками, почав надзвонювати, запрошувати на кавусю. Вона кілька разів погодилася для пристойності, але видно було, що я не її поля ягода.

Перед Новим роком я між іншим бовкнув, що хочу відвезти її на море, до сонечка. Дивлюся – пожвавилася, стала набагато поступливішою, але до себе так і не підпускала.

Ну, думаю, не буду квапити події, сонце, море, романтика зроблять свою справу. Але, на жаль, помилився – весь тиждень вона мене тривала на доволі жорсткій дистанції, а під кінець відпочинку взагалі типу образилася і включила повний недоторкану цяцю.

У підсумку за свої ж гроші я залишився ні з чим. Зрозуміло, що ніяких світлих почуттів у мене до неї не залишилося – тільки злість і розчарування. І гаряче бажання повернути гроші за її путівку, які я витратив.

Напевно, багато хто мене зараз осудить, але до мене гроші з неба не падають – дістаються важкою працею, а ця зірка звикла жити на всьому готовому. Як це у дівчат так легко виходить – відпочила за чужий рахунок і все, до побачення, гуд бай, мій хлопчик!

А кінці з кінцями ледь звожу в очікуванні зарплати і все голову ламаю, як би гроші свої повернути.

Може, ви мені підкажете якусь розумну ідею. Напевно, хтось із хлопців теж опинявся в подібній ситуації?

Петро 26 років.

Фото pixabay.com.

You cannot copy content of this page