fbpx

Він довго намагався змінити мій спосіб життя. Спочатку це були прохання, а з часом усе стало прямо не смішно і чесно скажу – нестерпно. Я не погодилась і він пішов. Жодного разу я не чула, аби пари розлучались з такої причини

Для мене ідеальною і щасливою сім’єю завжди були мої батьки. Батько з матір’ю живуть тридцять років разом, люблять, поважають і довіряють один одному.

Коли я зустріла свою першу любов, я зрозуміла, що він дуже схожий на мого батька. Симпатичний, з прекрасним почуттям гумору, високий і стрункий молодий чоловік підкорив мене.

Ми вирішили жити разом. Я прагнула наслідувати приклад своїх батьків, була доброю і поступливою, як мама, і хотіла домогтися гармонії в наших відносинах.

За професією я програміст. Проводжу цілий день за комп’ютером, веду малорухливий спосіб життя, і в перервах присутні постійні перекуси: чай, булочки, цукерки. Чоловік захоплюється спортом і стежить за своїм харчуванням і фігурою.

Чоловік згодом став піднімати тему моєї зайвої ваги. А я і не помітила, що поправилася. Так неприємно було чути, як кохана людина в твою адресу говорить не дуже приємні слова з постійними докорами і невдоволенням. А я у відповідь, починаю перейматись і їсти калорійні продукти.

Я вважаю, коли живеш з людиною однією сім’єю, починаєш її цінувати не за фізичну форму і зовнішній вигляд, а за багато інших якостей такі, як порядність, уважність і надійність.

У мого обранця теж неідеальний характер. Але я не помічаю ці недоліки і дуже люблю його. Якщо у відносинах існує взаєморозуміння і почуття, а метою шлюбу є створення сім’ї і поява дітей, чоловік не повинен постійно акцентувати свою увагу на недоліках партнера. Жінка для чоловіка завжди гарна і форми тут не до чого. Але чоловік не бажав слухати мої аргументи.

Я не пішла в спортзал і не сіла на дієту. Тому мій чоловік різко обірвав наші відносини – покинув мене, тому що я набрала зайву вагу. Ми жили в цивільному шлюбі, і мені здавалося, що це був найпрекрасніший період у моєму житті.

Для мене це було неприємною несподіванкою. Я не зустрічала ще такої пари, щоб через таку причини розірвали відносини. Я хочу зателефонувати, поговорити з ним, постаратися його повернути і тепер уже сіла на дієту.

Я продовжую сподіватися, що наші відносини відновляться, і він повернеться. Але я постійно задаю собі питання: а може не зайва вага стала причиною?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page