fbpx

Він і не думав залишати дружину. Так, Ольгу кохав, а може й ні, але з Людмилою розлучатись наміру не мав, це точно. Але “добрі” люди, на те і “добрі”, щоб розкрити очі не зрячим і повідомити дружині про нове захоплення чоловіка

Цією історією зі мною поділилася колега. У житті часом таке трапляється, що й навмисне не придумаєш.

Сталося це у нашому невеликому містечку. У санаторії працювала подружня пара. Добре вони жили, ніколи не мали негараздів, та й коло спілкування у них було широке.

Ростили вони двох дітей. Звичайно, після появи малюків клопоту додалося, але, як і раніше, вони трималися разом. Дружині довелося піти в декрет, а чоловік продовжував розвиватись.

А потім таке сталося! Втратив чоловік відчуття реальності — закохався. Ще й у колегу свою. Цілий день вони працюють у парі, це й не дивно, що погляд на молоду особу впав.

Довго не наважувався він, не знав, як про це дружині сказати. Відмовитися від нового кохання не міг, тому що почуття було дуже сильним. Але доброзичливці допомогли йому й донесли дружині всю інформацію. Вона того ж вечора виставила його речі в коридор.

Він йти з сім’ї не планував, але й нову кохану кидати не мав наміру. Його нова обраниця з часом почала відчувати що її коханий віддаляється. все ж спільне життя це не роман, тут все по-іншому. Тоді вона пішла на крайній метод – повідомила, що при надії.

Залишена дружина написала заяву про звільнення і перевелася до поліклініки. Не могла вона працювати у одній і тій же установі що й невірний чоловік і його нова дружина. та це й зрозуміло.

Але доля розпорядилась інакше. Одного дня у двері свого колишнього дому подзвонив згорьований чоловік. На руках у нього були двійнята – діти від тієї, іншої. Її самої уже на світі не було і чоловік не знайшов, як вчинити інакше крім, як повернутись до першої дружини разом із малюками.

Не знаю, як вона змогла, але прийняла його разом із дітьми. Згодом, вони продали своє житло і виїхали у інше місто, аби ніхто і ніколи не дізнався про те, що власне між ними колись сталось.

Сподіваюсь, у них усе гаразд, де б вони не були.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page