fbpx

Вона вперше мені сказала про це на мій 36 день народження. Та й зайшла вона здалеку. Мовляв, Родіон останній представник їхнього роду. А якщо нащадків у нього не буде — ланцюжок перерветься. Я розсміялася. Мені так смішно стало. Наче вони якісь королі!

— Перші роки Алла Анатоліївна навіть не порушувала теми дітей. Хоча це питання її дуже хвилювало, – розповідає 38-річна Поліна.

— Ну, молодець, тактовна жінка.

— Вона вперше мені сказала про це на мій 36 день народження. Та й зайшла вона здалеку. Мовляв, Родіон останній представник їхнього роду. А якщо нащадків у нього не буде — ланцюжок перерветься. Я розсміялася. Мені так смішно стало. Наче вони якісь королі!

– Не надто тактовно ти, якщо чесно.

— Ну, я ж правду сказала. Немає ні великих предків, ні багатств. Сім’я чоловіка – звичайні люди. Яка різниця, перерветься рід чи ні?

Поліна та Родіон побралися 15 років тому. Живе подружжя добре. Закрили іпотеку, купили машину, ось сучасний ремонт зробили. За ці роки й світ побачили – на місці молодь не сидить. Вони планують ділянку взяти під забудову а ось спадкоємців Поліна не хоче.

— Я не люблю дітей. В молодості думала, що з віком поміняю думку. Проте з роками лише переконалася у тому, що права. У нас із Родіоном інший спосіб життя. Він був би не проти, дитини в домі, якби так сталось, але нема, то для нього й класно.

— Ну, дарма ти так…

Сестрі Поліни 30 років. І вона всі ці роки сидить у декреті. Фінансове забезпечення лягло повністю на чоловіка. Діти батька майже не бачать, від цього неслухняні та неконтрольовані. Молода мама не встигає навіть по дому з усім упоратись, про якісь особисті справи навіть не може бути мови. Родіон, навіть на гостину туди йти не бажає.

Дивлячись на таке Поліна й не хоче чути про малюків. У них із чоловіком обопільне рішення щодо цього. Тільки от Алла Анатоліївна дуже переживає. Вона вважає, що переривати рід чудових людей – це неприйнятно.

Але Поліна вважає усі доводи свекрухи смішними і нікому не цікавими. Що ж може й на краще?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page