fbpx

Все змінилося тиждень тому. У наш черговий спільний вечір Ліна раптово зажадала від мене, аби я залишив родину. Я думав, що її все влаштовує. Але Ліна зробила зовсім інші висновки. Вирішивши, що я вже повністю їй належу, вирішила, так би мовити, допомогти мені прийняти правильне рішення. Я намагався нагадати жінці про нашу домовленість на самому початку. Ліна мене не чула. Після довгих пояснень, зрозумівши, що я не маю наміру покидати сім’ю, мені було поставлено умову: якщо не буде родини, повинна бути квартира

Ніколи не думав, що буду так берегти свою сім’ю. Як виявилося, вона мені дуже потрібна.

Моя зустріч з Ліною була банальна. Вона прийшла влаштовуватися до мене в фірму на вакансію секретаря. Дуже ефектна дівчина, тому мене відразу зацікавила. Я належу до хороших сім’янинів, але ж перед такою спокусою не встояв.

Наші стосунки швидко набрали обертів. Мені здавалося, що я розставив всі крапки над «і» відразу, пояснивши Ліні, що наші відносини не мають ніякого майбутнього. Вона зрозуміла, або зробила вигляд, і прийняла мої умови.

Все йшло добре. Наші зустрічі мали постійний характер, тому я створив фантомне відділення фірми в сусідній області, завдяки чому міг безперешкодно відлучатися з дому в зручний час. Моя дружина Катерина намагалася не вникати в роботу, тому особливого контролю за мною не було.

Я й не помітив, як втягнувся у все це. Мене вже майже не відвідували думки про те, що я зрадник. Адже багато так «рятують» свої сім’ї. Як кажуть: «Хороший лівак зміцнює шлюб!». Я намагався менше думати про моральний бік моєї поведінки. Не я перший, не я останній.

Ліна поводила себе «правильно». Не задавала зайвих питань. Не заводила зайвих розмов. Мене це все дуже влаштовувало. Навіть радувало. Загалом, ці відносини приносили мені тільки радість і полегшення. У родині все теж набуло нових барв. У мене з’явилося бажання знову залицятись до своєї Катеринки. Робити їй подарунки. Наші відносини набули колишні емоції і барв. Напевно, я просто інакше побачив свою дружину. Я не можу точно сказати, що сталося, але я знову закоханий в неї як раніше.

Ліна продовжувала користуватися моєю прихильністю. Вона хитро отримувала від мене все, що хотіла. Я не бачив у цьому ніякого підступу, тому і не чинив опору.

Все змінилося тиждень тому. У наш черговий спільний вечір Ліна раптово зажадала від мене, аби я залишив родину. Я думав, що її все влаштовує. Але Ліна зробила зовсім інші висновки. Вирішивши, що я вже повністю їй належу, вирішила, так би мовити, допомогти мені прийняти правильне рішення.

Я намагався нагадати жінці про нашу домовленість на самому початку. Ліна мене не чула. Після довгих пояснень, зрозумівши, що я не маю наміру покидати сім’ю, мені було поставлено умову: якщо не буде родини, повинна бути квартира. Інакше про все дізнається моя дружина. Скріни нашої переписки і спільні фото Ліна має.

Я людина не бідна, саме тому, що вмію рахувати гроші. А віддавати кілька десятків тисяч не хочеться геть. Але ж і родина для мене, як виявилось, важлива. Ось задумався: як би так усе дружині розповісти, аби вона не подала на розлучення. А може не треба? але ж гроші… Так шкода грошей.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page