fbpx

Всі наші друзі і родичі нас підтримали і навіть захоплювалися нашою з дружиною мужністю. Єдина людина, яка була проти з самого початку – то теща. Вона хотіла, щоб її дочка мене залишила і знайшла собі нормального, як вона каже, чоловіка

У мене прекрасна сім’я: дружина – красуня, сини розумні і слухняні діти. Все просто чудово, я дуже щасливий, але як завжди існує ложка дьогтю, яка все псує. В даному випадку – це моя дорогоцінна теща.

Ми живемо окремо і, звичайно ж, з неприємним характером мами моєї дружини можна було б миритися, але нещодавно вона вийшла на пенсію. Причому тут це, скажете ви. А дуже навіть причому. По-перше, часу у неї завались, щоб втручатися в наші справи, а по-третє, дружина розраховувала на її допомогу в догляді за дітьми.

Почну з самого початку. У ранньому віці я мав одну недугу, як наслідок – я не можу стати батьком. Це я дізнався вже після того, як кілька років ми намагались мати дітей, але нічогісінько не виходило. Моя дружина – найкраща жінка в світі, вона мене не покинула, а погодилася взяти дитину, яку залишили батьки.

Нам дуже пощастило, ми практично відразу побачили двох прекрасних близнюків. Хлопчики нам дуже сподобалися і поки оформляли документи, вони нам стали рідними і життя без них ми вже не уявляли. Наша сім’я нарешті стала повною.

Всі наші друзі і родичі нас підтримали і навіть захоплювалися нашою з дружиною мужністю. Єдина людина, яка була проти з самого початку – то теща. Вона хотіла, щоб її дочка мене залишила і знайшла собі повноцінного, як вона каже, чоловіка. І навіть поява діток в нашому житті не розчулила цю жіночку. Але найгірше, що теща не слідкує за своєю мовою і може говорити, що завгодно і якими завгодно словами в присутності наших хлопчаків. Зараз вони ще дуже маленькі, але скоро вони будуть все розуміти. А ми не хочемо, щоб вони почули зайве і дізналися, що вони нам не рідні.

Звичайно ж, ми розповімо їм згодом правду, але вони повинні бути досить дорослими, щоб правильно сприйняти інформацію. А з такими виразами, як дозволяє собі теща, це просто неможливо.

Вся ситуація загострилася після того, як «мама» вийшла на пенсію. Дружина дуже розраховувала на її допомогу в догляді за малюками і думала, що це зблизить бабусю з онуками. Але натрапила на стіну нерозуміння і обурення. Головний аргумент тещі – небажання витрачати свій дорогоцінний час на чужих їй дітей.

Я вирішив взяти невелику паузу і ще поспостерігати за поведінкою тещі. Якщо нічого не зміниться, я рішуче припиню всі відносини і будь-яке спілкування з нею. Дружині, звичайно ж, я не буду ставити ніяких умов і обмежень, але тільки поза нашим будинком і без дітей. Може я не правий, але спокій дітей мені набагато важливіше, ніж спроби зблизитися з такою бабусею. Чи я не правий і є можливість врятувати нашу сім’ю?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page