fbpx

Всі роки шлюбу чоловік оформляв майно на батьків. Але чому ж тепер з нього сміється дружина.

Наталя та В’ячеслав одружилися ще в юності. На той момент молода дружина навчалася на третьому курсі університету, а її чоловік в ПТУ, паралельно підробляючи ріелтором.

Сім’я В’ячеслава завжди жила доволі скромно. Мама все життя працювала на ринку продавцем, а батько був звичайним водієм. В’ячеслав мріяв про величезні заробітки, щоб мати можливість подорожувати і придбати власне житло.

Недарма кажуть, що думки є матеріальними. Через два роки роботи, він завоював статус кращого ріелтора в області, а ще через два, він зміг відкрити власну агенцію, яка користувалася величезною популярністю серед жителів обласного центру.

Наталя займалася документацією агентства, за що отримувала невелику зарплатню. Через деякий час сім’я змогла придбати для себе двокімнатну квартиру у новому будинку. Згодом народилася донька, і Наталя пішла з роботи.

Доходи В’ячеслава росли з неймовірною швидкістю. Він зробив ремонт собі та батькам, а на місці старої дачі збудував великий будинок, площею 120 метрів квадратних.

Потім чоловік скуповував нерухомість і отримував дохід завдяки оренді приміщень. У 34-річному віці В’ячеслав мав у власності п’ять однокімнатних квартир та один готель на 14 місць із сауною.

А ось у сімейному житті В’ячеслава та Наталії не все було так гладко. За роки сімейного життя у них було все: і сварки, і, навіть окреме проживання. Але, попри все, подружжя зберегло сім’ю.

В’ячеслав звик думати наперед. Все придбане ним майно, він записував на своїх батьків, щоб, у разі розлучення, не ділитися з дружиною.

Батьки чоловіка вважали що їм вже немає необхідності працювати, переїхали в новий заміський будинок і  почали подорожувати двічі на рік.

Далі події розвивалися ще цікавіше. Батько зустрів іншу жінку і вирішив піти із сім’ї. На той момент йому було 59 років, а його обраниці 38. Дружина та син не могли відмовити його від необачного рішення. Таким чином, батько забрав із собою дві однокімнатні квартири та частку у готельному бізнесі.

Ображена мама, продала одну із квартир сина та звернулася до однієї із столичних пластичних клінік.

В’ячеслав по можливості намагався розсудити своїх батьків, але марно. Батько взагалі не йшов на контакт, а мама звинуватила сина у всіх їхніх бідах, а якщо точніше, його гроші. Тому, як компенсація, вона і розпоряджається його майном.

Після таких подій, В’ячеслав став причиною для кепкувань з боку своєї дружини. Адже він все життя боявся, що саме вона може позбавити його капіталу, а виявилося, що загроза виходила зовсім з іншого боку.

В результаті В’ячеслав втратив майже все нажите майно. Його мати живе на гроші, які отримує від здачі двох квартир. Батько планує продати квартири та на виручені гроші збудувати будинок. А їхній син залишився з часткою в готелі та своїм агентством. Чоловіка занапастила його ж скупість та недовіра до дружини.

You cannot copy content of this page