fbpx

Вирішено було, що гроші, які я заробляю буду відправляти невістці тут в Неаполі, буду відправляти невістці. Син мій працює багато і часу отримувати в банку переказ не має, а Марина вдома з дітками сидить. Але коли я приїхала додому на свята, то побачене мене дуже неприємно здивувало

Вирішено було, що гроші, які я заробляю. буду відправляти невістці тут в Неаполі, буду відправляти невістці. Син мій працює багато і часу отримувати в банку переказ не має, а Марина вдома з дітками сидить. Але коли я приїхала додому на свята, то побачене мене дуже неприємно здивувало.

Я свідомо вирішила допомагати родині сина, бо йому трохи тяжко з грошима. Марина, невістка моя, нині в декреті з другим малюком а годувати сім’ю зараз не дешево. Продукти, проживання, проїзди – все це коштує грошей. Ще у сина квартира орендована та й машина в кредиті, а дитині треба ходити в басейн для здоров’я обов’язково — це теж вартує пристойних грошей.

Раз на місяць я стабільно переказую по чотириста євро, інколи можу і більше, адже беру підробітки. Відразу передавала на сина гроші, а потім вирішено було на невістку переказувати, адже так набагато зручніше і сину з роботи не потрібно відпрошуватись.

А на різдвяні свята я додому вперше за три роки приїхала. Дивлюсь, а у домі сина нічого не змінилось, більше того онучка старша у старій куртці, яка вже явно на неї мала. Передивилась речі у шафі дитячій, бачу там нічого не має окрім того, що я передавала. Син також ходить явно не в дорогих речах. та й невістка не в новому. Мені було дуже дивно таке бачити, адже я передавала гроші і думала, що їм на все вистачає.

Через якийсь час мені довелося вести дитину у басейн. А там я узагалі дізналась, що заняття безкоштовні для мого онука, адже мама стала учасницею якоїсь там міжнародної програми. Це мене дуже здивувало, адже я добре пам’ятаю. як невістка казала, що заняття в басейні дуже дорогі.

Після приходу додому, я все ж таки зателефонувала синові та розповіла про всі ситуації, але син був дуже здивований, він, як виявилось, достеменно не знав про те, куди дружина витрачає, надіслані його матір’ю, гроші. Мати запитала, чи в нього вистачає грошей, на що він відповів що цілком, адже йому ще більше почали платити на роботі.

Ситуація вийшла неприємною і хоч я того і не бажала, але мусила поговорити з невісткою і запитати, куди вона витрачає надіслані мною кошти. Марина густо почервоніла вислухавши мене і спробувала було відговоритись стандартними фразами, що на дітей іде багато і що вона ні копійки на вітер не пускає. Проте мене така відповідь не влаштовувала. Я ж не сліпа, бачила і розуміла, що щось тут не так.

Лиш після того як син із нею поговорив. я дізналась, що вона мамі свої допомагає. Сваха житло втратила, ще не пенсіонерка, виплати отримує. але має ще й доньку неповнолітню школярку, то на все не вистачає. от Маринка і виділяє для мами певну суму.

Не знаю. як мені тепер бути. Син у мене один і я дуже хочу йому допомогти, власне, заради цього і їхала сюди. Але ж я тут одна і всіх нагодувати і утримувати не зможу.

Підкажіть, як бути у цій ситуації, як зробити так, аби зароблене мною у родині сина залишилось, адже йому дуже непросто нині.

06,03,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page