fbpx

Вже два роки минуло після нашого весілля, а ця жінка все ніяк не заспокоїться. Телефонує постійно і вдень і вночі. І все їй щось потрібне, все вона сама не впорається. Я вже почала перейматись, а якщо і справді вона мого чоловіка з сім’ї забере? От кому це треба? Чому ця жінка ну ніяк не вгамовується? Будуй ти своє життя, так ні, вона чужій родині спокою не дає

Як я втомилася від колишньої дружини чоловіка! Після нього вона так і нікого не знайшла. Їй трохи більше ніж 30 років. Вони мають спільних дітей. Вона зациклилася на тому, що я зруйнувала їхню родину. Хоче нас розлучити. А яким способом? Та за допомогою нащадків! Надзвонює йому щодня, каже: «Діти плачуть, тата додому звуть!»

Але я не забирала свого нинішнього чоловіка з сім’ї. Ми з ним колись працювали разом. Я знала, що він одружений, і між нами тоді не було жодних стосунків. Та й взагалі, на той момент я жила зі своїм хлопцем, правда, той постійно знаходився у відрядженнях. Якось був у нас на роботі корпоратив, туди ми приходили зі своїми другими половинками. Досі я пам’ятаю, як дивно поводилася там колишня дружина чоловіка. Вона фліртувала з усіма чоловіками, які були на святі і, якщо я не помиляюсь, мій чоловік її з кимось там і заскочив.

Я, виходить, «пригріла» свого чоловіка. Саме тоді я повністю змінила своє життя – розлучилася з тим хлопцем; змінила роботу, навіть вдалося швидко досягти підвищення у кар’єрі. Мій сьогоднішній чоловік, у той час, маючи свою квартиру вимушено бігав по орендованих. А його колишня дружина думала, що той побігає собі по квартирах, набридне йому, та й повернеться він назад до неї. Але не вийшло, він одружився зі мною.

Вже два роки минуло після нашого весілля, а ця жінка все ніяк не заспокоїться. Телефонує постійно і вдень і вночі. І все їй щось потрібне, все вона сама не впорається. Я вже почала перейматись, а якщо і справді вона мого чоловіка з сім’ї забере? От кому це треба? Чому ця жінка ну ніяк не вгамовується? Будуй ти своє життя, так ні, вона в чужу родину носа впхати хоче.

Вже думала переїхати від гріха подалі. Але тут і робота і квартира, а на новому місці навряд все і одразу буде.

Може ж є якийсь вірний спосіб припинити це зазіхання на мою родину?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page