fbpx

Вже не лише найближчі столики дивилися на них, а й люди через дальні столи прислухалися до того, що відбувається. — Віолетто, заспокойся, будь ласка! На нас уже всі дивляться!

Сергій познайомився із Віолеттою в мережі. Вивчав цікаву для нього тему та коментарі до неї, натрапив на слушну відповідь від дівчини. Переглянув її сторінку та вирішив написати.

Щоправда, від його рішення до втілення пройшов приблизно тиждень. Сергій ще ніколи не знайомився в мережі та побоювався відмови.

За інформацією зі сторінки Віолетти, Сергій зрозумів, що вона цілком самостійна дівчина, керує автомобілем, ходить у спортзал і, головне, вона зараз в активному пошуку другої половинки.

Сергій вважав, що він зможе зацікавити таку дівчину своєю персоною. Він добре заробляє, має своє житло та машину.

Чоловік вирішив не морочити собі голову якимись феєричними зізнаннями, написав просто, що сподобалася і він хоче запросити її на вечерю, яка ні до чого не зобов’язує.

Віолетта не чекала такої прямої пропозиції, їй часто писали чоловіки, але вони не так гарно викладали свої думки, пропонували таку нісенітницю, що прямота Сергія їй дуже сподобалася. І вона погодилася.

Сергій ретельно готувався до цієї вечері, хотів справити гарне враження на Віолетту. Особливо уважно він перевірив наявність грошей на банківській карті і взяв із собою готівку про всяк випадок.

Рівно о дев’ятнадцятій нуль нуль до його столика підійшла симпатична дівчина, це була Віолетта і вона не спізнилася!

Сергій простяг дівчині букет прекрасних троянд, але вона якось дивно на нього поглянула, а з її губ злетіло тільки одне слово:

— Мило.

Сергій не зрозумів, що це означає. Зазвичай дівчата реагують на квіти інакше, хоча б дякують.

— Я замовлю? — Сергій часто відвідував цей заклад і добре знав сильні та слабкі сторони тутешніх кухарів.

— Дякую, але я звикла робити це сама, — Віолетта з усмішкою почала вивчати меню і вибрала не найдорожчі, але смачні страви.

– Чудовий вибір, – підтримав Сергій Віолетту.

Поки чекали на їжу, молоді люди поговорили про все, про спільних знайомих.

Коли принесли замовлене, Сергій зазначив:

— Стежиш за фігурою? Мало замовила.

— Вважаю за краще не наїдатися на ніч.

Сергій не здивувався такій відповіді, дівчина мала струнку фігуру, підтримувати яку у формі явно коштувало великих зусиль.

Вечір був чудовий. Відвідувачів ставало дедалі більше, звучала музика, деякі пари вже танцювали. Здавалося, що вечеря минула прекрасно, і Сергій вже сподівався на друге побачення. Принесли рахунок. Сергій, як справжній чоловік, переглянув його та сплатив. Віолетта повернулася з жіночої кімнати:

— Ну що, попросимо рахунок?

— А я вже оплатив, — широко посміхнувся Сергій, — я тебе проведу?

Несподівано для чоловіка мила дівчина Віолетта перетворилася на злісну фурію:

— Оплатив??? Навіщо ти це зробив? Ти що розраховував на якесь продовження після вечері?

— Та нііі, що ти!

— Усі ви, чоловіки, однакові! Один раз відвів у ресторан і одразу захотів більшого?

— Нічого я не хотів! Я просто оплатив рахунок, — Сергій намагався зрозуміти, що ж він зробив не так.

— Е, ні, ти не просто оплатив рахунок! Ти думав, що, заплативши за мою їжу, отримаєш на мене якісь права?

Віолетта з кожною фразою більше підвищувала та підвищувала голос. Вже не лише найближчі столики дивилися на них, а й люди через дальні столи прислухалися до того, що відбувається. — Віолетто, заспокойся, будь ласка! На нас уже всі дивляться!

— Нехай дивляться! Нехай всі бачать хлопця, який думає, що купив мене за салат!

Віолетта вже лементувала на найвищій ноті.

До їхнього столика підбіг офіціант, він почав щось говорити, але дівчина вже нікого не слухала і не чула. Вона вихопила гаманець із сумочки, витягла з нього п’ятсот гривень і кинула на стіл.

— Ти нічого від мене не отримаєш!

Віолета втекла з ресторану.

Сергій сів назад за столик, відвідувачі ще продовжували косо поглядати на нього, деякі перешіптувалися.

Він кілька хвилин переводив подих, потім перепросив і покинув заклад.

Сергій йшов вулицею і думав, що на Віолетту найшло, чому вона раптом збожеволіла, адже вечеря так добре починалася? Думав, думав і дійшов висновку, що жінки – дуже дивні істоти, тому зрозуміти їх простому чоловікові неможливо! Ця думка йому сподобалася. Знайомство виявилося невдалим.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page