fbpx

Я готувалася до святкового обіду цілий ранок. Хотіла відтворити враження на майбутнього зятя. І ось, нарешті в двері подзвонили. На порозі стояла наша дочка і її обранець. Як поглянула я на нього – дар мови втратила. Кліпаю очима і слова не сила вимовити

Нещодавно дочка познайомила нас зі своїм обранцем. Справа в тому, що вони вирішили одружитися. Я давно чекала подібної зустрічі, ось тільки не думала, що обранець моєї дівчинки буде саме таким.

Моя дочка хороша і вихована дівчина. Вона студентка, навчається на юридичному. Ми з чоловіком робили все для нашого чада, давали їй все те, що вона хотіла. Коли дочка сказала, що до нас прийде в гості її наречений, я думала, що він її однокурсник або один з друзів. Але все виявилося зовсім не так, як ми очікували.

Я готувалася до святкового обіду цілий ранок. Хотіла відтворити враження на майбутнього зятя. І ось, нарешті в двері подзвонили. На порозі стояла наша дочка і її обранець. По-перше, на вигляд він був явно старший за неї. По-друге, одягнений був більш ніж скромно. Коли ми сіли за стіл і почали розмовляти, виявилося, що наш майбутній зять працює офіціантом в кафе. І це при тому, що йому вже за тридцять. Живе обранець нашої дочки з батьками в однокімнатній квартирі. Для мене все це було неприпустимо, але наша дівчинка, ніби не помічала цих недоліків. Вона весь час розповідала, який її коханий хороший, романтичний і як любить її.

Не можу зрозуміти, як дочка не бачить всіх цих мінусів. Адже вона звикла зовсім до інших умов життя. А що може дати їй цей чоловік? На що вона може розраховувати поруч з ним? Яке майбутнє буде у них?

Справа в тому, що ми з чоловіком завжди вважали, що чоловік нашої дочки буде людиною нашого рівня як мінімум. А що її чекає з цим обранцем? Або нам з чоловіком доведеться утримувати їх все життя, і наш зять буде тільки виправдовуватись? Як уявлю їх спільне майбутнє, стає не добре. Я не вірю в «рай в курені», для мене це все казки, які не мають відношення до реального життя.

Я стала замислюватися над тим, як розладнати весілля нашої дочки з цим чоловіком. Але не знаю, як краще діяти. Спочатку я намагалася поселити в ній недовіру до чоловіка. Розповідала про те, як її офіціант дивиться на інших дівчат на роботі і фліртує з ними. Потім, що бачила його з якоюсь жінкою. І вони мило розмовляли. Але це нічого не дало.

Вирішила, що піду і побалакаю з його родиною. Посталю в кінці кінців їх на місце. Є прекрасна приказка ”  Багаті до багатих”. А то думають що ухопили журавля в небі. Не бувати цьому і все тут.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page