fbpx

Я і раніше нічого не готувала. Ну, могла, лише зрідка, макарони зварити, пельмені або зробити омлет із зеленню. Мій чоловік про це, безсумнівно, знав. Я йому відразу сказала, що створена для любові, а не для кухні. Їсти можна їздити в кафе, до його мами, до моєї бабусі. Він був не проти, а свекруха не розуміє, як же так, жінка не вміє готувати.

Я дуже люблю свого чоловіка. Він у мене добрий, чуйний і поступливий. Ми живемо з ним 2 роки, і я дуже рада, що познайомилася з ним на одній з вечірок у друзів. Того вечора кілька хлопців запропонували одночасно провести мене додому. А я вибрала саме мого справжнього чоловіка, і анітрохи не шкодую.

Після нашого знайомства ми вже не розлучалися. Він забирав мене з роботи на машині, ми вечеряли в кафе і ресторанах. У нас була чудова романтична подорож, де ми більше дізналися один про одного, дозволили собі розслабитися і насолодитися життям. У вихідні ми часто їздили в гості до моєї бабусі. Їй мій молодий чоловік дуже сподобався. Так склалося, що з бабусею у мене більш довірчі відносини, ніж з мамою. Вона постійно, коли ми приїжджаємо, пече смачні пироги. З бабусею можна поділитись секретами і негараздами.

Хотілося б відзначити, що, на жаль, зі свекрухою у нас склалися непрості відносини. Що її найбільше дратує в мені? Те, що я не готую її синові. У мене немає особливого бажання щось пекти, варити, а потім ще й мити посуд. Я і раніше нічого не готувала. Ну, могла, лише зрідка, макарони зварити, пельмені або зробити омлет із зеленню. Мій чоловік про це, безсумнівно, знав. Я йому відразу сказала, що створена для любові, а не для кухні. Їсти можна їздити в кафе, до його мами, до моєї бабусі. Він був не проти, а свекруха не розуміє, як же так, жінка не вміє готувати. А я не розумію навіть, в чому проблема? Ми любимо один одного, її син щасливий. Вона повинна зрозуміти, що я тут господиня. І мені вирішувати, як поводитися в родині, тим більше чоловік не проти.

Якщо є у неї сильне бажання готувати, нехай приносить синочку свою їжу. Але слухати її монотонне бурчання, я теж не збираюся. Моя мама, до речі, теж не любить готувати. Але її завжди любили колеги, друзі і чоловіки. Це не завадило їй бути відмінним керівником, і у неї багато подруг, з якими вони зустрічаються в барах і ресторанах, не маючи вільного часу стояти біля плити. Але свекруха і чути нічого не хоче. Моєму чоловікові постійно говорить, що я погана дружина і що буде, коли з’являться онуки? Вона переживає, що наші діти будуть хотіти їсти а я не зможу їх нагодувати. Ми сім’я і самі будемо вирішувати, що робити в різних ситуаціях. Як же поставити цю жінку на місце?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page