fbpx

Я не розумію свого чоловіка. Мені завжди здавалося, що люди повинні робити все заради поліпшення умов свого життя, проте в нашій родині мабуть так ніколи не буде. Я пропоную своєму чоловікові продати дві квартири, щоб взяти троячку, але він не хоче

Я не розумію свого чоловіка. Мені завжди здавалося, що люди повинні робити все заради поліпшення умов свого життя, проте в нашій родині мабуть так ніколи не буде. Я пропоную своєму чоловікові продати дві квартири, щоб взяти троячку, але він не хоче.

Йому чомусь здається, що це не поліпшення і ми більше втратимо, так як дві перетворяться в одну. А той факт, що вона в кращому районі, будинку і ремонт там дизайнерський його зовсім не цікавить. Адже він навіть толком пояснити мені не може свою позицію. Йому чомусь здається, що ось він має рацію і все.

Наші діти зможуть ходити до нової школи, де в колективі молоді і сучасні вчителі. Моя мама теж за, але чоловік уперся, хоч плач.

Не розумію у чому справа. Мама каже, що можливою причиною є те, що ці дві квартири чоловіків спадок і в новій я матиму частку. Тепер я й про свій шлюб задумалась. Якщо причина відмови чоловіка саме в цьому, то він мені що, не довіряє?

Невже краще сидіти усе життя в хрущівці без балкону і бути гордим власником розвалюхи? Невже він на стільки мені не довіряє?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page