fbpx

Я одружений багато років, і у мене, звичайно ж, є теща! Так ось моя – просто унікальна жінка! Про таких панянок навіть анекдоти не складають, куди там, адже те, що закидає і інколи вимочує моя у жодні рамки просто

Я одружений багато років, і у мене, звичайно ж, є теща! Так ось моя – просто унікальна жінка! Як би вам сказати, справа в тому, що вона любить ефектно виглядати, незважаючи на свій вік. За всі роки нашого знайомства, чого тільки я не бачив! Розумієте, ця жінка завжди дбає про себе. Вона була одружена тричі, і завжди її чоловіки були молодше неї. Моя теща у вічному пошуку, так би мовити! Ну а якщо серйозно, то вона просто не самостійна. Чесне слово! Навіть не знаю, як можна бути такою не серйозною, в такому віці! Пора б уже подумати про старість, про те, як вона складеться. Так, де там!

Річ у тім, що матір моєї дружини може витратити половину пенсії на якийсь дорогезний наряд, який їй просто необхідний, а потім сидіти без грошей. Вона у нас любить красиво одягатися, весь час «омолоджується». Ну, подобається тещі справляти перше незабутнє враження! Крім усього, вона щороку їздить відпочивати в пансіонат. Любить вона у нас підлікуватися та оздоровитися! Все за зовнішній вигляд! Та нехай робить що хоче, звичайно. Це її справа. Тільки грошей у неї на таке життя немає. Вона живе «на широку ногу», а у самої ні копійки за душею! Коротше кажучи, теща витрачає бездумно гроші, а мені потім віддуватися!

А моя дружина постійно просить мене допомогти грошима. Приходить і починає довгі розмови про те, що у її мами наразі негаразди з фінансами. Я все розумію – маленька пенсія, ціни і так далі. Але можна ж якось планувати свої витрати! Можна і зменшити свої апетити! Так би мовити, трохи знизити планку! Не обов’язково ж купувати собі купи ганчір’я, і ​​по салонах краси ходити. Можна ж жити за коштами, як звичайний пенсіонер. Так ні ж, вона звикла до такого способу життя, і не хоче його міняти! Любить моя теща комфорт, та зручності! А я то тут причому? Чому я повинен все це оплачувати? Мені що від цього?

Я розумію, що треба допомагати батькам. Своїм мамі і татові я теж допомагаю. Але у них запити інші. Більш того, вони ніколи і не просять! Це моя ініціатива завжди, а батьки в основному відмовляються, не хочуть брати у мене гроші. А тут, все зовсім навпаки! Теща скаржиться доньці на життя і брак коштів, а та – відразу починає мені очиці свої заплакані показувати! Зрештою, я здаюся, але так більше не можна!

Я намагався при зустрічі м’яко натякнути мамі моєї дружини, що можна жити трохи скромніше. Навів як приклад свою маму. На що жінка скривила обличчя і сказала, що любить себе. Вона звикла дбати про себе і балувати себе. Я згоден, нехай балує, але не за мій рахунок!

Перед Новим роком дружина запропонувала подарувати її мамі путівку у санаторій, сказала, що половину суми сама наскладала, а половину у мене попросила. Я не хотів, от чесно, але моя Оленка і не живого розчулить і я здався. Так от. Моя люба і вельми цікава теща рвонула на новорічні свята у той санаторій а тепер просить додати їй тисяч так сім вісім, а краще десять бо бачте вона витратила всі із кредитної картки і тепер їй просто немає за що там власне бути.

Дружина знову до мене.

— У мами негаразди з грошима і ми повинні допомогти, адже ж вона там без копієчки бідолашка сидить.

Я не витримав просто. Уперше в житті зібрав речі і пішов у гуртожиток до друга. дружину поставив перед вибором, або я або її мама. Поки ніяких зрушень. Чекаю.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page