fbpx

Я про все розповіла сину. Але не просто так. Я узяла і привела його до того під’їзду. Ми бачили, як його дружина і той чоловік зайшли туди і як вийшли рівно через годину. Я пішла їм на зустріч, але реакція мого сина мене геть ошелешила

У мене є невістка. Скажу чесно, вона мені абсолютно не подобається. Вона чужої думки ніколи не слухається і на все має відповідь. Загалом, відносини між нами не склалися. Вона мене не сприймає, а я її. Але, це дрібниці. Що вона думає про мене і як ставиться, мало мене хвилює. Я стурбована тим, як вона поводиться з моїм сином. Справа в тому, що він у мене дуже м’який і довірливий хлопчик. Слухає і вірить всьому, що говорять. А особливо, коли говорить його обраниця. Він ніби загіпнотизований! Чи не бачить де правда, а де ні. Для нього, все, що скаже дружина – істина! А мені аж млосно у такі моменти.

Але, це таке! Я б могла мовчати і далі, тільки вона вже зовсім знахабніла. Справа в тому, що невістка зраджує моєму синові. А він, довірливий, нічого не бачить! Але мене не обведеш навколо пальця! Я зловила її! Нещодавно я, випадково, помітила невістку в місті і вирішила простежити. Хотіла подивитися, куди вона ходить і чим займається, поки син на роботі. Так ось, я бачила, як вона зайшла в під’їзд незнайомого будинку. В яку квартиру вона піднялася, не знаю, але я вирішила почекати. Невістки не було близько години, а потім, вона вийшла з якимось чоловіком. Вели вони себе, як знайомі. Але я то про все здогадалася! Я стала стежити за цією особою і через кілька днів бачила її за тією ж адресою.

Я про все розповіла сину. Але не просто так. Я узяла і привела його до того під’їзду. Ми бачили, як його дружина і той чоловік зайшли туди і як вийшли рівно через годину. Я пішла їм на зустріч, але реакція мого сина мене геть ошелешила: він нічого не сказав. Нічогісінько, абсолютно. Підійшов до того чоловіка, потиснув йому руку, вони попрощались. Мене він попросив заспокоїтись і іти додому. А сам обійнявши мою невістку, пішов у інший бік.

Я ледь крізь землю не пішла. Що це було? поясніть мені заради мого здоров’я. Мені не зрозуміло нічого, абсолютно. Хоч плач.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page