fbpx

Я прокидалася о п’ятій ранку, приводила себе в порядок, робила вологе прибирання в будинку, готувала сніданок. Я щиро вважаю, що з усім справляюсь і скрізь встигаю, але мій чоловік нещодавно зробив мені дуже, ну дуже дивну пропозицію

Я вийшла заміж в 21 рік. Мій чоловік старший за мене на п’ять років, але різниця у віці помітно відчувається: мій чоловік більш самостійний, проявляє ініціативу в справах сімейних, та й виглядає старшим від мене років на десять. Ми з ним разом два роки. Я зараз заочно вчуся в інституті, а у вільний час працюю тренером у фітнес-клубі.

Коли я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, в мої плани не входило заміжжя. Мені так подобалася моє вільне життя, я отримувала задоволення від заняття спортом і від того, що навчаю людей, бути стрункими і здоровими. У мене є ще старша сестра, яка, проживши три роки з молодим чоловіком, прийняла рішення розлучитися з ним. Подивившись на неї, я ще раз переконалася, що не варто поспішати з шлюбом.

Але, коли мій молодий чоловік, запропонував мені узаконити наші відносини і я зрозуміла, що хочу цього. Мені подобалися його залицяння, він обіцяв, що не буде обтяжувати мене сімейними проблемами. Навіть не можу пояснити чому, але я погодилася не роздумуючи.

Ми переїхали в його великий просторий будинок. Я до цього жила в маленькій квартирі з батьками та сестрою. А тут мені було так комфортно, і чоловік одразу сказав, що я господиня і можу робити, що хочу.

Моя нова роль дружини була для мене незвичною. Я так не хотіла щось зробити неправильно, турбувалася про те, що розчарую улюбленого, і він пошкодує про свій вибір. До мене часто приїжджала в гості мама з сестрою, їм подобався і будинок, і мій чоловік, і його ставлення до мене. Я прокидалася о п’ятій ранку, приводила себе в порядок, робила вологе прибирання в будинку, готувала сніданок і насолоджувалася життям.

На початку місяця мій чоловік запропонував найняти хатню робітницю, щоб та готувала і прибирала. Я засмутилася, але чоловікові не показала свого невдоволення. Я розумію, що з одного боку мені буде легше. Але з іншого – я не справляюся зі своїми обов’язками і в чомусь його не влаштовую?

Я не бачу в цьому велику проблему, але якось незручно, я ж так не звикла жити. У нашому будинку, крім мене і чоловіка, буде постійно присутня стороння жінка. По всій видимості, моєму чоловікові це буде подобатися, але мені ні.

У мене досить вільного часу, і я сама можу робити всю роботу, тим більше мені не складно. Може сказати чоловікові, що не потрібна нам домробітниця?

Моя сестра каже, що я не надто розумна. Адже так зручно жити, коли у тебе вдома завжди порядок і свіжий обід, а у жінки є вільний час на себе.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page