fbpx

Я ще від почутого не оговталась, як на мій телефон, таки справді прилітає повідомлення зі списком від свекрухи. Сиджу, дивлюсь на екран і очам своїм не вірю. Прокліпалась трохи, а раптом здалось? Але ні, всі літери на місці і просить свекруха на срібне весілля подарунок не лише для них з чоловіком, а я для кожного у своїй сім’ї, адже свято це спільне

Справа в тому, що від свекрухи ми живемо за 100 км, була б можливість, жили б ще далі. Мама чоловіка по натурі дуже владна людина, вона хоче, щоб всі робили так, як вона сказала і край.

Їй кожен повинен, але вона при цьому нікому і нічого не винна. За 5 років шлюбу вона нікому і нічого не подарувала, нехай це Новий рік або якийсь день народження, а ось їй завжди і всі зобов’язані дарувати, але при цьому і подарунки повинні бути відповідні її бажанням.

Три тижні тому у мого чоловіка був ювілей. Так співпало, що саме цього дня і у свекрів було срібне весілля. Телефонує мені свекруха і каже:

— Юля, ви ж там аби нам якоїсь непотрібної речі не купили я тобі зараз список необхідного скину. Свято ж не тільки моє і чоловікове – вся родина святкує, тому привезіть подаруночок для кожного.

Я ще від почутого не оговталась, як на мій телефон, таки справді прилітає повідомлення зі списком. Свекруха просить для себе духову шафу, адже у її розлетілось скло, для чоловіка годинник наручний, але не китайський, а такий щоб носити до старості і нам дякувати, сину попросила костюм спортивний, окремо скинула посилання на магазин і той костюм який потрібен, Ну і родзинка: найменшому машинку на радіоуправлінні, але таку, щоб не одразу розсипалась, ну не за півтори тисячі, а дорожчу.

Я сиджу дивлюсь на екран і очам своїм не вірю. Прокліпалась трохи, а раптом здалось. Але ні всі літери на місці і складаються вони у суму трохи більшу за тридцять тисяч.

І так мені стало образливо, що і словами вам не передати. Озирнулась і пишу у відповідь: «Прекрасно список отримала. Ви ж теж, аби довго не шукали можете привезти нам міжкімнатні двері, ось посилання на товар в магазині і ось ці матеріали для натяжної стелі. Нам у дві кімнати потрібно». Ну і відправила усе те. У відповідь тиша.

Чоловік з роботи повернувся, я йому оте повідомлення і показала. Він теж злегка здивувався такому списку, а коли прочитаві мою відповідь сміявся від душі.

На ювілей чоловіка свекри навіть не зателефонували і коли ми дзвонили, аби їх привітати, теж трубки не взяли. Три тижні тиші. Ні свекор ні свекруха з нами не спілкуються. Образились? Але чому? Я ж вчинила точно так як свекруха. Чи не варто було?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page