fbpx

Я спочатку думала, що це діти грались, але золото було справжнім, на ньому була навіть проба. Я сережок не носила. Коли я запитала у чоловіка, звідки могло взятися ця річ, він посміхнувся і сказав, що могла там роками лежати знизав плечима і пішов

Назар, мій чоловік, постійно зайнятий якимись справами, відрядженнями та весь у турботах. Я перестала дивуватися з того, як важко в нього чогось допитатися, але цей сморід зі стоку ванної був уже всюди і терпіти його було неможливо, тому я вирішила, що час таки діяти.

Ні, не викликати сантехніки. Взагалі мій чоловік сам працює у цій галузі і швидше за все приїдуть його колеги чи підлеглі. Не хотілося б, виставляти свого чоловіка безруким, тому ще кілька спроб вмовити чоловіка полагодити труби я зробила, але все намарне.

Зрештою, я не витримала і влаштувала справжній армагедон у домі і це подіяло (зазвичай, я спокійна). Поки він лагодив труби, я як завше. коли він щось лагодив була поруч.

У тут у тому що вивалилася з труб, я побачила щось дуже блискуче і вирішила вийняти його. Це була золота сережка з красивим блакитним камінчиком.

Я спочатку думала, що це діти грались, але золото було справжнім, на ньому була навіть проба. Я сережок не носила. Коли я запитала у чоловіка, звідки могло взятися ця річ, він посміхнувся і сказав, що могла там роками лежати знизав плечима і пішов.

Я добре відмила сережку і раптом усвідомила, що точно десь раніше її бачила. Я точно пам’ятала, що бачила ці сережки на комусь. Залишилося лише згадати хто та пані.

І раптом спогад прийшов. Це було восени. Ми з чоловіком, його друзями та їхніми дружинами поїхали на пікнік. Тоді всі жінки були залучені до приготування закусок, поки чоловіки розпалювали багаття. І ось одна з них, Оля, ніби показувала нам свій подарунок від чоловіка! Ось ці сережки з таким же каменем.

Вона ніколи не була в нас удома, ми не були з нею подругами. Вона була просто дружиною колеги чоловіка. Тому мені знадобилися секунди, щоби зрозуміти все.

Я розгубилась. Не розумію, як бути і як вчинити: вивести чоловіка на чисту воду? Але чим усе скінчиться, адже я в декреті і квартира його? Та й час нині такий… А якщо розлучитись захоче?

Не можу дивитись на чоловіка, бо знаю його таємницю. Не можу змовчати. але й сказати щось лячно. Як бути, як вийти з цієї ситуації? підкажіть.

15,11,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page