fbpx

Я все ще сперечаюся з дружиною, і вмовляю її передумати. Пояснюю, що для оточуючих набагато більше значення має характер і манери людини, а не пропорції обличчя. Але це все як об стінку горохом. Вона думає, що після все зміниться, і її кар’єра піде в гору

Ми з дружиною разом вже 7 років, нещодавно навіть ощасливилися первістком – хлопчиком. Вона працює в індустрії краси (перукар, візажист, стиліст), і дуже скрупульозно ставиться до своєї зовнішності. У неї ніколи не виходило заробити стільки грошей, скільки б їй хотілося, і в цьому вона звинувачує своє обличчя.

За словами дружини, її зовнішність – це її реклама, і тому вона повинна виглядати презентабельно. Але на думку дружини, її обличчя непропорційне, і через це недостатньо красиве.

Маленькі вади вона виправляє косметикою, а ось форму деяких інших частин ніяким іншим способом, крім пластики, виправити не можна. Я якось давав їй гроші на косметолога, і вона намагалася виправити ситуацію за допомогою якихось там процедур. Але ефект виявився малопомітний, а сама процедура, за словами дружини, дуже вартісна, тому йти на прийом вдруге вона відмовилась.

Я намагався їй пояснити, що вона і без жодних втручань красива. Але моя думка, судячи з усього, особливої ​​ролі в цьому питанні не відіграє. Раніше вона мені тільки натякала, а зараз у відкриту просить грошей на якісь радикальні дії. Вона вже їздила на консультацію, і їй там розрахували вартість корекції. Сума дуже велика, і заплатити її без шкоди нашій родині не вийде. У кращому випадку нам доведеться взяти кредит, і тоді я буду не тільки годувати всю сім’ю, а ще й віддавати борг банку. Для мене це занадто велике навантаження, і в те, що після цього моя дружина миттєво стане високооплачуваним і затребуваним стилістом – я не вірю.

Мені її зовнішність подобається і без змін. Намагався довести їй це, і подарував на річницю весілля фотосесію. Але вона залишилася незадоволена знімками, і продовжила наполягати на своєму…

Я все ще сперечаюся з дружиною, і вмовляю її передумати. Пояснюю, що для оточуючих набагато більше значення має характер і манери людини, а не пропорції обличчя. Але це все як об стінку горохом. Вона думає, що після все зміниться, і її кар’єра піде в гору. Однак вона працює в б’юті-індустрії вже більше 8 років (почала практично відразу після школи), і за ці роки особливого прогресу з заробітком у неї не було. Так, вона робить гарні зачіски і макіяж, але просить за це занадто великі гроші. На мій погляд, її проблема полягає не в нестачі власної краси, а скоріше в тому, що їй слід знизити ціни на свої послуги і розширити клієнтську базу… Але вона моїх аргументів не розуміє. Як достукатися?

Валентин.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page