fbpx

Я вийшла заміж, щоб не засуджували родичі

Мене звуть Ірина. Я вже декілька років заміжня і хочу розповісти вам свою історію. Я впевнена, що з такою історією стикалися мільйони дівчат.

Звичайно, більшість подумає, що я живу звичайним життям. Вийшла заміж я за хлопця, який мені дуже подобається і я була впевнена, що люблю його. Не знаю, чи хотіла я весілля і сімейного життя, але все ж вийшла заміж. Мені здавалося, що я зробила це, щоб мої родичі нарешті відстали. І перестали засуджувати мене тим, що я живу зі своїм коханим в цивільному шлюбі. Тоді, я зовсім не подумала, сама чи хочу того, що зробила.

Я і раніше стикалася з побутом і рутиною, і мені вже тоді не сильно це подобалося. Але я думала, що змирюся з цим, адже люблю свого хлопця, а ці речі необхідні для нашого спільного життя. Але зрозуміла, що все-таки це не моє.

Я по своїй натурі егоїстка. Ще з дитинства я звикла жити виключно для себе. Але в сімейному житті у мене зовсім не вистачало часу, якого я хотіла виділити для себе.

Вісімдесят відсотків свого часу я витрачаю на приготування їжі, прибирання, і найгірше на прання. Іноді у мене зовсім не вистачає сил і енергії. Після всіх домашніх справ, я тільки хочу сходити в душ, лягти на ліжко і заснути міцним сном. Я зрозуміла, що життя, яким я живу зовсім мені не підходить.

Звичайно, якщо подивитися з іншого боку, то все ж великим плюсом є те, що у мене з’явилася якась фінансова підтримка. але зовсім недавно я зрозуміла, що я зі своїм чоловіком зовсім різні люди. Ми не підходимо один одному. Адже за такий невеликий проміжок часу, який ми прожили разом, я стала нещасною, виснаженою побутом, жінкою.

А так не має бути в сімейних відносинах.

Зараз починати розмову з чоловіком про розлучення немає сенсу. Адже я вагiтна, і ми чекаємо поповнення в нашій сім’ї. Але я розумію, що немовля – це ще
одне навантаження для мене. І вся ця ситуація доводить мене до жaху. Раніше у мене було багато планів, що стосуються моєї кар’єри. Я планувала знайти прекрасну роботу, спробувати зайнятися бізнесом і пізнати себе в тій сфері, але сімейне життя не змогло забезпечити мені всі умови, які б змогли допомогти мені розвиватися.

Саме одруження перекреслило всі мої плани. Дівчата, моя вам порада: не варто виходити заміж, не подумавши про це заздалегідь, чи вам це дійсно Зараз потрібно. Або створюйте родину так, щоб у вас залишалося багато часу для втілення своїх ідей і самореалізації. Це важливо! Адже я колись допустила таку помилку, і тепер шкодую. У мене немає вже такого вибору, який є ще у вас. Сімейне життя повністю мене проковтнуло. У мене вже немає такого ентузіазму, який би дозволяв все перекреслити і поміняти.

Певна стабільність в моєму житті не дозволяє мені бути такою, якою я була раніше.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page