fbpx

Я вже й чоловікові Каті натякала, що щось між нашими не чисто, а він сміється. Говорить, що Катрусі своїй довіряє і в них усе гаразд. Моєму чоловіку він вдячний безмежно, адже не кожен зголоситься допомагати за “дякую”

Ми одружилися три роки тому. Ми давно дружимо із сім’єю Івана та Катерини. Вони одружилися трохи раніше за нас. На нашому весіллі Катя сказала, що при надії.

Після появи дитини у їхній родині, ми з ними бачилися нечасто. Адже треба багато часу та уваги приділяти немовляті. Через кілька місяців Катя стала часто виходити на подвір’я з коляскою. Мій чоловік на всіх парах під будь-яким приводом вибігав надвір, щоб провести час із ними. Мене цей факт насторожив. Хочу сказати, що Іван удома буває рідко. Він працює за трьох, щоб забезпечити сім’ю. Мій Єгор часто буває вдома і завжди радий допомогти їм. З цього все почалося: Катя попросила то одне, то інше.

Я вже й чоловікові Каті натякала, що щось між нашими не чисто, а він сміється. Говорить, що Катрусі своїй довіряє і в них усе гаразд. Моєму чоловіку він вдячний безмежно, адже не кожен зголоситься допомагати за “дякую”.

Я вже й з чоловіком до Каті ходила. Таки так – вона з дитиною на руках, а мій кран лагодить, або трубу ремонтує. Нічого такого. Але же тричі на тиждень туди бігати, правда?

Може це я щось собі надумала і накручую себе? Але… Чому ж тоді він бігає туди так часто. Уже й сумніваюсь, що саме Іван тато Катиного малюка.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page