fbpx

Я вже й гроші у кредит узяла і про дату з ворожкою домовилась, а донька не хоче і все тут. Бачте, вона не надто довіряє подібним панянкам. Але ж та чітко сказала: наврочено усьому роду і те, що відбувається у її сім’ї саме через те

Моя дочка вийшла заміж досить рано, в двадцять років. За роки їхнього спільного життя я жодного разу не пошкодувала, що вона вибрала в чоловіки саме його – простого хлопця з сусіднього будинку. Мій зять завжди з любов’ю і турботою ставиться до доньки, а до мене – з повагою. У них двоє чудових дітей. З роками їх відносини стали тільки міцніше.

На початку сімейного життя, в основному, ініціатором дрібних непорозумінь була моя дочка. Я завжди ставала на бік зятя. Але вони поступово звикали один до одного, дочка навчилася поступатися чоловікові і не ігнорувати його прохання. Я вважаю, що саме на таких дрібницях і деталях будується щаслива сім’я.

Зять у мене тихий і порядний сім’янин. У вихідні дні займається побутом, дрібним домашнім ремонтом, разом з дітьми дивиться телевізор і гуляє з ними на вулиці. Зять допоміг мені на дачі з ремонтом, завжди робить усе, про що я прошу. Свою сім’ю забезпечує, після роботи приносить дружині і дітям смачні подарунки, в зрадах помічений не був.

Але останнім часом, він полюбив ввечері розслабитися парою баночок пінного. Причому він моментально втрачає контроль над собою і перетворюється на вічно незадоволеного буркотуна. А вранці знову ідеальний чоловік, батько і зять. Який приклад він подає дітям, якщо ввечері можна спостерігати вічно роздратованого, незадоволеного і буркотливого тата? Життя проходить стрімко, і просто солодкими подарунками добре ставлення до себе не заслужиш.

 Але ж раніше цього не було. Що змінилося? Я можу зрозуміти зятя, у нього складна і відповідальна робота. Йому хочеться відволіктися і розслабитися. Дочка пропонувала неодноразово і інші способи релаксації: вечірні ігри з дітьми, тепла ванна з ароматними запахами, масаж спини, прогулянка на природі. У відповідь – лише іронічна посмішка.

Мій чоловік зі світу саме через отаку залежність і пішов. Ми з донечкою уже і до ворожок ходили і просили його звернутись до спеціалістів, усе марно.

До чого усе йде? Невже моя дитина повторює мою нещасливу долю. Як? чому? Ворожка каже, що нам наврочено на весь рід і потрібні гроші, аби те подолати. Я уже необхідну суму і в кредит узяла, так донька не пускає. Немає у неї довіри до такого методу.

От що з цим усім робити? Я розгубилась геть.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page